Dit bijzondere seksspeeltje is absoluut niet voor watjes: maak kennis met de ‘Ballcrusher’

Voor mannen die gedomineerd willen worden

Er zijn hier al heel wat unieke en bijzondere seksspeeltjes de revue gepasseerd, maar dit pareltje is er toch eentje die niet alleen uniek is te noemen, maar ongetwijfeld niet voor iedereen is weggelegd.

Dit is voor de liefhebbers van BDSM en mannen die graag gedomineerd willen worden door hun meesteres. Maak kennis met de’ Ballcrusher’. Een apparaatje dat nog veel meer doet dan je aanvankelijk zou denken.

Plezier voor iedereen

Dit perfect gevormde apparaat is speciaal gemaakt om heren te domineren. Door de opening in het midden weet je precies waar je jouw gereedschap moet plaatsen.

Het apparaat is ook zo gemaakt dat je als man niet rechtop kan staan. Je wordt gedwongen om op je knieën te blijven zitten. Het slot op deze ballcrusher zorgt er voor dat je ook niet kan ontsnappen totdat je meesteres klaar is en je klokken zitten dan ook volledig vast.

Kers op de taart is dat je dit stevige gevaarte ook kan aansluiten op een powerbox voor spannende elektroseks en nog meer controle. Door de verfijnde afwerking is deze E-Stim Humbler volgens de liefhebbers dan ook de koning onder de ‘ballcrushers’. Een must-have voor BDSM-liefhebbers blijkbaar.

Meer foto’s en de Ballcrusher kan je hier kopenNu tijdelijk met 45% korting

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments