Cyber Weekend: deze geweldige 4K Smart TV’s hebben kortingen tot 43%

De perfecte dag om koopjes te doen

Black Friday is afgelopen, maar het is wel nog Cyber Weekend. Dan wordt er tot maandag nog overal met gigantische kortingen gesmeten. Online winkels smijten momenteel met aanbiedingen en het is vaak ook de ideale moment om eens toe te slaan voor een duurdere aankoop.

Ook online winkel Bol.com doet natuurlijk mee met Cyber Weekend en ze hebben maar liefst 34 4K Smart tv’s die ze tijdelijk in de aanbieding hebben staan. Al een tijdje nagedacht over een tv-upgrade? Wij geven alvast enkele aanraders:

LG OLED55BX6LB – 4K TV (PlayStation 5 en Xbox Series X ready)

De beste beeldkwaliteit die nu beschikbaar is voor een koopje! De LG OLED 55BX6LB geeft je het beste wat er vandaag de dag mogelijk is. Denk aan alle soorten HDR-technieken waaronder HDR10 en Dolby Vision. Omdat het OLED-schermen zijn is zwart ook echt zwart op dit scherm, wat een bijzonder contrast geeft.

Normaal kost deze tv €1499 maar alleen vandaag met Black Friday kan je deze krijgen voor €1029. Wees snel, want op=op!

Meer info en de LG OLED 55BX kan je hier kopen

This image has an empty alt attribute; its file name is 2003931838.jpeg

LG 65CX6LA – 4K OLED TV

Volgens veel kenners wordt er gezegd dat de LG-toestellen qua kwaliteit het best zijn wat er is in de tv-wereld. Het is en blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze LG is toch wel net neusje van de zalm.

Normaal betaal je voor deze indrukwekkende 65 inch tv in winkels al snel een bedrag van 2.100 tot 2.400 euro, maar vandaag is die een stuk goedkoper. Het perfecte toestel waar je de komende 5 tot 10 jaar mee verder kan. Wij hebben deze zelf al een tijdje staan en zijn er lyrisch over.

Meer info en de LG 65CX6LA kan je hier kopen

Samsung UE43TU8002 – 4K TV

Hoef je niet meteen een gigantische tv in huis met de allernieuwste snufjes, maar ben je ook al gelukkig met 43 inch die prachtige 4K beelden kan tonen? Dan is deze Samsung alvast een boeiend toestel voor nog een stuk minder dan 500 euro.

Meer info en de Samsung UE43TU8002 kan je hier kopen

Philips 43PUS8505/12 – 4K TV met Ambilight

Met Philips Ambilight krijgen films en games namelijk extra diepte. Muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED’s aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer.

Meer info en de Philips 4K TV kan je hier kopen Nu met 33% korting

Philips 65OLED804/12 – 4K OLED TV

De waanzinnige 65 inch OLED-versie van de Philips 4K TV (met Ambilight) is normaal peperduur, maar de korting die nu wordt gegeven is behoorlijk gigantisch waardoor dit fantastische toestel misschien toch het overwegen waard is.

Meer info en de Philips 65 inch 4K OLED TV kan je hier kopen Nu met 43% korting

Sony KD-49XH8096BAEP – 4K TV

Wanneer we over tv’s praten, kan het merk Sony natuurlijk niet ontbreken. De nieuwste versie van de Sony Bravia toestellen kreeg dit jaar alvast heel veel positieve reviews en is absoluut één van de aanraders.

Meer info en de Sony Bravia 4K TV kan je hier kopen Nu met 43% korting

Nog meer 4K Smart TV’s met kortingen

Hierboven zijn maar enkele van de toestellen die momenteel stevige kortingen hebben. Tijdens Cyber Weekend zijn er in totaal 34 verschillende TV’s in de aanbieding. Voor ieder wat wils dus.

Hier zie je het volledig overzicht van alle 4K TV’s die in de aanbieding staan

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments