Black Friday koopjes: Met deze 5 sexy Hunkemöller lingerie setjes scoor je sowieso bij je vriendin

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Hunkemöller

Het is momenteel Black Friday week en dan wordt er gigantisch veel met korting gesmeten. Eén van de populairste aankopen tijdens deze week (en ook in december) zijn prachtige lingeriesetjes. Ook Hunkemöller, het grootste en bekendste lingeriemerk van de Benelux, smijt nu met kortingen tot 50%.

Ideaal dus om een nieuw lingeriesetje voor je vriendin te scoren. Volgens onderzoek is namelijk al gebleken dat lingerie daadwerkelijk in de top 5 staat van cadeaus dat vrouwen het liefst van hun partner krijgen. Bij kerstcadeaus staat lingerie zelfs op absolute nummer 1 als favoriete pakje. Met de aankomende feestdagen weet je dus weer al wat te kopen.

De gehele collectie van Hunkemöller kan je hier zien en heeft nu kortingen tot maar liefst 50%. Wat moet je nu echter in godsnaam kopen want er is zoveel keuze? Wij lieten de enige vrouw van de Clint-redactie losgaan op de nieuwe collectie en haar 5 sexy aanraders zie je hieronder (zorg wel dat je de maten van je vriendin kent natuurlijk):

Sexy lingerie

Een lingeriesetje die een combinatie is van elegant en sexy tegelijkertijd. De mond van elke man (en vrouw) valt open bij dit prachtige setje. Het is dan ook met reden één van de populairste lingeriesetjes van Hunkemöller.

Meer foto’s en de zwarte Sosha lingerieset kan je hier kopen

Uitdagende lingerie

Een setje dat je als vrouw zijnde niet per se elke dag uit je kast zal halen, maar wanneer je deze aandoet dan weet je dat je sowieso indruk zal maken. In tegenstelling tot de iets ‘stoutere’ lingerie zit deze ook ontzettend comfortabel indien je deze ook de gehele dag wil aanhouden.

Meer foto’s en de zwarte Marilee lingerieset kan je hier kopen

Stoere lingerie

We leven in 2021 en een vrouw wil zich vandaag de dag niet altijd enkel maar sexy in lingerie voelen. Dit setje is de perfecte combinatie tussen stoer en tegelijkertijd ook nog eens razend sexy. Indrukwekkend om naar te kijken en fantastisch om als vrouw in rond te lopen.

Meer foto’s en de zwarte Seductive lingerieset kan je hier kopen

Klassieke lingerie

Met een iets klassiekere stijl doe je nooit iets verkeerd. Een setje waar iedere vrouw gelukkig mee is. Er zijn ook weinig of geen vrouwen die er niet sexy en goed uitzien in klassieke, rode lingerie.

Meer foto’s en de rode Isabelle lingerieset kan je hier kopen

Stoute lingerie

Lingerie die heel uitgesproken is en nog weinig aan de verbeelding overlaat. We hoeven er niet flauw over te doen, dit is lingerie waar dames indruk mee wil maken om daarna heerlijk uitgepakt te worden.

Meer foto’s en de Jarretel Jacky lingerieset kan je hier kopen

Wil je toch nog iets anders?

Zijn bovenstaande aanraders toch nog niet volledig jouw ding? Hier kan je een overzicht vinden van tientallen bestsellers van Hunkemöller. Momenteel allemaal in korting oplopend tot 50% tot het einde van deze week.