Black Friday koopjes: smartwatches hoeven echt niet duur te zijn met 40% korting LIFESTYLE
Black Friday koopjes: smartwatches hoeven echt niet duur te zijn met 40% korting
LIFESTYLE

Black Friday koopjes: smartwatches hoeven echt niet duur te zijn met 40% korting

Met een gewone horloge zijn we tegenwoordig niet meer tevreden. Deze moet liefst alle toeters en bellen hebben zodat we ons hele leven met slechts ons horloge kunnen beheren. Onder onze kerstboom vorig jaar in december lag alvast de Fitbit 4 die prijs/kwaliteit een zeer goede koop is (nu ook met 40% korting), maar er zijn er nog andere natuurlijk.

Momenteel is het de Black Friday week. Een week waarbij de grootste en populairste webwinkel van de Benelux met gigantisch veel kortingen smijt. Ook maar liefst 42 smartwatches staan in korting dus.

Wij sommen hieronder alvast enkele aanraders op. De gehele lijst met kortingen kan je dan weer hier bekijken:

Fitbit Charge 4

De Fitbit Charge 4 beschikt over een groot aantal functies en is één van de populairste smartwatches van het moment door de prijs/kwaliteit verhouding. Zo worden gigantisch veel sporten ondersteund en heeft de Fitbit meerdere sensoren om je activiteit zo nauwkeurig mogelijk te meten. Leuk extraatje, je kan daarnaast gebruik maken van slimme functies zoals Fitbit Pay waarmee je eenvoudig contactloos kunt betalen vanaf je pols.

Meer info en de Fitbit Charge 4 kan je hier kopen - Nu met 40% korting

Samsung Galaxy Watch4 Classic

Deze smartwatch gaat ongeveer 45 uur mee wanneer er niet gebruik gemaakt wordt van speciale sportfuncties. Wanneer deze functies wel gebruikt worden gaat de smartwatch ongeveer 12 uur mee. Bij het luisteren naar muziek via het horloge is de batterijduur 8 uur.

Je kan natuurlijk wel berichten ontvangen en versturen, mail lezen, navigatie, opnemen en ophangen. Let op: Met deze smartwatch kun je niet bellen. Het is alleen mogelijk om op te nemen of op te hangen via de smartwatch via je telefoon. Voor veel mensen springt deze Galaxy Watch er vooral uit door zijn prachtig design.

Meer info en de Samsung Galaxy Watch Active4  kan je hier kopen – Nu met 25% korting

Garmin Vivoactive 4S - Health smartwatch

De Garmin Vivoactive 4 is een sportieve smartwatch die naast het doorsturen van berichten, het afspelen van muziek zonder telefoon en het doen van betalingen ook veel sportieve functies heeft. Zo beschikt de Garmin Vivoactive 4 over een hartslagmeter, ingebouwde GPS en een Pulse Ox monitor waarmee je inzicht hebt in de zuurstof in je bloed.

Daarnaast is de smartwatch onderwater te gebruiken en geeft die in tegenstelling tot de Vivoactive 3 ook geanimeerde work-outs op je smartwatch weer. Hierdoor kan je starten met yoga, cardio of pilates zonder trainer of smartphone.

Meer info en de Garmin Vivoactive4S  kan je hier kopen – Nu met 37% korting

Huawei Watch Fit New - Goedkoop, maar toch veel opties

Deze Huawei Watch Fit is zeker niet de meest hi-tech smartwatch op de markt, maar is in vergelijking met sommige concurrenten wel spotgoedkoop. Dat wil overigens niet zeggen dat je ook niet nog heel wat krijgt.

De Huawei Watch Fit New beschikt over een aantal mooie functies. Met maar liefst 96 workout modes, automatische workout detectie en een ingebouwde GPS is de Huawei Watch Fit de perfecte smartwatch om je activiteiten te meten. Meet je slaap, hartslag en ontvang je smartphone berichten direct op je watch Fit. Een indrukwekkende batterijduur van minstens 10 dagen is ook redelijk ongezien.

Meer info en de Huawei Watch Fit New kan je hier kopen – Nu met 35% korting

42 smartwatches en Activity trackers in de aanbieding

Een overzicht met alle 42 smartwatches die tijdelijk te koop zijn met een stevige korting vind je hier

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties