Wij hebben de ‘Cannabis Seks Gel’ getest en we voelden dingen die we nog nooit hadden gevoeld

Een aanrader

Naar iets op zoek om je seksleven nog een stuk spannender en intenser maakt? Of ben je single en wil je extra genot ervaren tijdens een potje soloseks? Een Cannabis Pleasure Gel kan je dingen laten voelen die je nog eerder voelde. Omdat we jullie natuurlijk de juiste informatie willen geven, hebben we op de redactie een slachtoffer gevonden die het moest testen.

Een stimulerende olie tijdens de seks of masturbatie

Deze gel is eigenlijk het levende bewijs dat cannabis op veel manieren nuttig gebruikt kan worden. De Oh! holy Mary Cannabis Pleasure Oil, bevat een krachtig, stimulerende olie van de Cannabis Sativa plant. Hierdoor is dit dan ook een behoorlijk krachtig product geworden dat trouwens veel lovende reviews krijgt. Ook wij deden dus de test en waren er zeer over te spreken.

Deze stimulerende olie is zowel voor hem als haar te gebruiken. Eén of twee druppels Oh! Holy Mary olie op de top van je penis (of clitoris) zal je een werkelijk geweldig en vooral warm tintelend gevoel geven. Je kan dit in zekere zin nog het beste vergelijken met het gebruik van een (warm) seksspeeltje, maar dan zonder de storende geluiden. Seks of masturbatie voelde bij ondergetekende dan ook plots een stuk intenser met deze gel.

Het effect begin je na ongeveer 30 seconden te voelen en kan wel tot 45 minuten duren (soms voel je het na de (solo-)seks zelfs nog een tijdje nazinderen). Deze Oh! holy Mary geeft je dan ook een heel ander en eigenlijk zeer prettig tintelend gevoel geeft. Andere gels in vergelijking zijn vaak enkel een stimulerend effect van warmte en koude en vaak ook minder intens.

Voor een kleine prijs is het gewoon de moeite om te proberen

Een langdurig effect bereik je dus al met amper 2 druppeltjes en zorgde bij ons daadwerkelijk voor extra genot. Doe er wel niet teveel op want dan krijg je eerder een iets té warm gevoel. Als je dan klaarkomt, heb je even het gevoel dat je top een paar seconden in brand staat. Jawel, in naam van de wetenschap hebben we geprobeerd om flink te overdrijven en dat bleek geen fantastisch idee te zijn. Op zich geen erg trouwens want alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor je dus geen irritatie-gevoel kan krijgen, maar niet het gevoel waar we naar op zoek waren

Al bij al is het wel een meerwaarde (indien je niet te zot doet met de druppeltjes). Verwacht geen mirakels, maar het voelde wel verdomd aangenaam en was toch eens wat anders dan wat je gewoonlijk gewend bent. Ook onze vrouwelijke wederhelft heeft het geprobeerd en vond het best lekker en prettig aanvoelen.

We zullen niet zo ver gaan en zeggen dat we niet niet meer zonder deze gel kunnen, maar hij wordt toch nog vaak uit de schuif gehaald. Eigenlijk echt een aanrader dus indien je eens iets nieuw en bijzonder zoekt voor in de slaapkamer, het moeten niet altijd seksspeeltjes zijn. Voor de kleine prijs is het sowieso de moeite wel eens om een kans te geven.

Meer info en de Oh! holy Mary Cannabis Pleasure Oil kan je hier kopen

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments