Condooms zijn te groot, want… onze penissen zijn te klein!

Huh!?

Binnenkort is het gedaan met slechte en niet passende condooms. Hoe dan? Omdat jouw pretstok te klein is! Onderzoekers zijn erachter gekomen dat de standaard condoommaten eigenlijk te groot zijn voor de gemiddelde penis. En dus moeten de rubbertjes kleiner!

Recent onderzoek heeft aangetoond dat de gemiddelde stijve penis van een man zo’n 14 cm is. Dit is precies 3 cm korter dan de standaard condoommaat, die 17 cm bedraagt. “Het idee was dat ze lang genoeg moesten zijn om te passen bij elke man. Overtollige lengte kon gewoon opgerold worden,” zegt seksexperte Debby Herbenick in de New York Times.

(lees verder onder de foto)

Het onderzoek werd uitgevoerd bij 1.661 Amerikaanse mannen, en het bleek dat 83% van alle mannen een kortere penis heeft dan de maat van een standaard condoom. Weer een andere studie, die 15.000 pretstokken over de hele wereld onder de loep nam, kwam uit op een lengte van 13,12 cm, dit is dus nog net iets korter dan die 14 cm.

Indien je een fan bent van nummers en dolgraag zou willen weten hoe het staat met jouw banaan, dan is het handig om te weten dat standaard condooms tussen de 17 en 21,1 cm lang en tussen de 9,9 en 11,43 cm breed (omtrek) zijn.

(Bron: Gewoon voor Hem, New York Times)

Leave a Reply

Your email address will not be published.