Dame wordt online afgemaakt omdat ze met haar 1-jarige baby pronkt en hem vol tattoos zet (foto’s)

Niet iedereen is fan van deze moeder

Bij het YouTube-kanaal Truly gaan ze steevast op zoek naar de meest absurd en opvallende verhalen. Eén van hun nieuwste video’s is een reportage over Shamekia en haar zoontje Treylin. Hoewel haar kind nog maar 1 jaar is, doet ze er alles aan om hem al een TikTok en Instagram-sensatie te maken. Ze heeft daar best ook een bijzondere manier voor. Zo steekt ze hem niet alleen in peperdure kleding en doet ze hem veel te grote juwelen aan, maar ze laat ook regelmatig een gigantische tattoo op Treylin plaatsen.

De tattoos in kwestie zijn gelukkig altijd maar tijdelijk. Het is en blijft wel behoorlijk bijzonder om een tattoo te zien op een kleine baby. Dat ze zijn sociale media carrière heel serieus neemt, is een understatement. Zo kocht ze reeds tienduizenden euro’s aan babykleding en kleine Treylin zou blijkbaar maar liefst 150 verschillende schoenen hebben.

Veel fans maar ook gigantisch veel haters

Op Instagram heeft Treylin ondertussen bijna 40.000 volgers en op TikTok zat hij zelfs aan 1,5 miljoen fans. Dat account werd echter geband omdat veel mensen het absoluut niet vinden kunnen met wat Shamekia met haar baby doet. Zo krijgt de vrouw uit Florida heel wat haat en verwijten online.

Velen betichten haar namelijk dat ze baby Treylin als designeritem gebruikt om er zelf wat beter uit te zien en zo geld te verdienen. Anderen zijn dan nog wat harder en vinden dat ze door deze tattoos en zijn uiterlijk volop bezig is met een crimineel op te voeden. Shamekia zelf vindt dat ze dan weer een schitterende moeder is die helemaal niets verkeerd doet.

De Truly reportage zie je hieronder, daaronder nog enkele foto’s: