LAATSTE WEEK Solden: Bol.com smijt met kortingen tot 70% op heel wat interessante producten

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Bol

De koopjeswoede van het najaar is achter de rug en dan is het in januari natuurlijk altijd solden-tijd. De laatste elektronica/parfum/seksspeeltjes/… van de 2021 stock moet de deur uit en dan worden er met kortingen tot maar liefst 70% gesmeten.

Bij webwinkel Bol.com hebben ze ze tijdens de solden gigantisch veel kortingen op een heel uitgebreid en interessant assortiment. Denk aan kortingen op smartphones, tablets, 4K tv’s, robotstofzuigers, games laptops, parfums smartwatches en nog zoveel meer.

Zoals wel vaker, sommen wij hieronder even op wat best interessant is:

Kortingen tot 60% op erotische must-haves

Er zijn nog nooit zoveel seksspeeltjes verkocht zoals in 2020 of 2021. Dit was natuurlijk voornamelijk door corona en de lockdown. Ook erotische spelletjes gingen bijzonder vlot over de toonbank. Tijdens deze solden kan je dus heel wat erotische must-haves met stevige kortingen kopen.

Alle seksspeeltjes en erotische must-haves met korting kan je hier bekijken.

Gigantische kortingen (tot 70%) op parfums

Parfums kosten in winkels meestal behoorlijk wat geld. Voor een populaire, kwalitatieve heren- of damesparfum ben je al snel 50 tot 70 euro kwijt. Het kan echter ook gigantisch veel goedkoper. Op Bol.com heb je momenteel namelijk ruikers voor spotprijzen. De verkoopstopper bij de mannen blijft natuurlijk deze Hugo Boss. Bij de vrouwen doet deze Roberto Cavalli het verrassend goed.

Alle heren en damesparfums met korting kan je hier bekijken.

Laptops met kortingen

Op zoek naar een nieuwe laptop? Dan is het tijdens deze solden misschien wel dé moment om er een nieuwe te kopen. Er staan momenteel zo’n 29 laptops met korting. Onze aanrader is MSI GF63 10SC-029BE indien je prijs/kwaliteit een laptop zoekt die ook ideaal is om af en toe met te gamen.

Alle 57 laptops met korting kan je hier bekijken.

Smartphones en tablets met korting

Tijdens de solden vliegen elk jaar smartphones en tablets als zoete broodjes over de toonbank. Dat is in 2022 niet anders, welke Belg heeft er tegenwoordig immers geen smartphone en iedereen heeft af en toe een upgrade nodig. Wij zijn trouwens verzot op de spotgoedkope Huawei Mediapad T5 om Netflix te kijken of gewoon wat rustige surfen, maar er is nog veel meer.

Alle 29 smartphones en tablets met korting kan je hier bekijken.

Populaire bordspellen en kaartspellen

Wat doe je in godsnaam als je na 23u00 niet meer café mag en bent de de tv beu? Je kan natuurlijk nog eens sociaal doen met je eigen en gewoon één van de vele populaire gezelschapsspellen spelen. Onze favorieten blijft nog steeds het verslavende Exploding Kittens, de hilarische 18+ game Shit Happens of het sublieme Throw Throw Burito. Momenteel staan er heel wat spellen in korting tijdens deze solden.

Het volledig overzicht met bordspellen die momenteel korting hebben kan je hier bekijken.

40% korting op sporttoestellen voor thuis te gebruiken

Niet veel zin om naar de fitness te gaan, maar je wil toch actief blijven zonder je eigen huis te verlaten? Je tempel een beetje in vorm houden is niet enkel goed voor meer actie in de slaapkamer, maar om jezelf ook beter te voelen. Je kan het simpel houden door een stevige bokszak te kopen of je gaat gewoon voor één van de populairste hometrainers zodat je ondertussen ook nog Netflix kan kijken.

4K Smart tv’s met korting

Bij Bol hebben ze momenteel 18 verschillende soorten 4K Smart tv’s staan die ze de deur uit willen. Al lang op zoek naar een nieuwe tv? Je kan dus even honderden euro’s besparen momenteel. Onze favoriet blijft zonder enige twijfel deze LG C1 OLED 65 inch-tv (die momenteel helaas geen korting heeft), maar smaken verschillen natuurlijk.

Alle 4K Smart tv’s met korting kan je hier bekijken

Populaire film en tv serie-boxsets met kortingen

Worden er nog DVD’s en Blu-Ray’s vandaag de dag verkocht in het streaming tijdperk? Absoluut en nog verrassend veel zelfs. Lang niet alles kan je natuurlijk even snel op Netflix of Disney+ kijken. Zo wordt Friends binnenkort weer van Netflix verwijderd en dan is die Special edition box van Friends bijvoorbeeld wel ideaal.

Alle 347 Blu-Ray en DVD-collecties met kortingen tot 60% kan je hier vinden.

Nog meer? Dit zijn de populairste elektronica producten met korting

Deze eindejaar deals duren natuurlijk maar tot het einde van 2020 en dat is dus binnen 2 dagen, daarna is het weer volle pot betalen. Er is echt nog veel dan alles hierboven genoemd. Robotstofzuigers, croquemachines, scheerapparaten en nog honderden andere dingen.

Hier kan je een volledig overzicht vinden van alle populaire producten met kortingen tot 70%