Denise en haar vriend onthullen hoe ze na 3 maanden al 10.000 euro met OnlyFans verdienen

Denise had al snel succes

OnlyFans komt de laatste tijd weer behoorlijk veel in de media. Zo brachten we enkele dagen geleden nog het verhaal over Elise die dankzij haar anale specialisatie tijdens sommige maanden wel 70.000 euro op haar bankrekening ziet verschijnen. Ze is blijkbaar niet de enige Nederlandse op OnlyFans waar onlangs een reportage over werd gemaakt.

Na enkele maanden al een financieel succes

Maak kennis met de blonde Denise. Vorig jaar werd ze nog maar 18 jaar en het eerste plan was om samen met haar vriend Mike een wagon te kopen om samen op een kermis te staan. Door corona ging dat plannetje niet door en dachten ze even na om een andere manier van inkomsten te zoeken. De oplossing voor het koppel was een OnlyFans-account.

Zo werd de alias ‘Wet Denise’ geboren en zij runt nu samen met haar vriend Mike het account. Denise zet natuurlijk vooral voor de camera haar beste beentje voor en Mike doet vooral het werk achter de schermen. Denk aan al het materiaal klaarzetten voor zijn vriendin, pikante filmpjes monteren, bedankberichtjes naar fans sturen, foto’s maken van Denise om haar OnlyFans te promoten en zelfs de chat tijdens haar camsessies in de gaten houden.

Mike en Denise zijn nog maar enkele maanden bezig met OnlyFans, maar ze verdienen nu al zo’n 10.000 euro per maand. Een bedrag dat ongetwijfeld nog flink zal stijgen in de komende maanden. Ze heeft dus op korte tijd al aanzienlijk wat fans wanneer je weet dat ze voor een maandabonnement zo’n 6,5 dollar vraagt. Dat hebben ze verwezenlijkt op verschillende manieren.

Elke filmpje levert een handvol extra fans op

Zo posten ze regelmatig gratis seksfilmpjes op PornHub en na elke video levert dat haar dan weer vaak 2 tot 20 extra betalende fans op. Ook is ze vaak te zien via camwebsites waar ze dan met de hitsige kijkers praat en regelmatig haar OnlyFans-pagina ook promoot. Na elke sessie levert dat dan vaak weer enkele extra betalende fans op.

Voor Mike is er overigens absoluut geen jaloezie ook al kijken honderden mannen naar haar en krijgt ze constant geile berichtjes: “Ze is mijn vriendin en ik word niet jaloers over hoe mensen tegen haar praten of hoe zij tegen andere mannen praat. Het is uiteindelijk werk voor ons en ik krijg daar op geen enkel moment jaloerse gedachten van. Ik ben zelfs supertrots op haar en ik ben ook trots op mezelf voor al het werk dat ik doe achter de schermen.”

Mike en Denise zien hun toekomst trouwens ook al heel rooskleurig. Zo hebben ze al plannen om binnenkort naar Spanje te verhuizen en daar een prachtige villa met zwembad te kopen of te huren. Niet alleen voor een beter leven, maar omdat ze daar ook boeiendere filmpjes kunnen maken.

Een uitgebreide reportage over Denis haar verhaal zie je hieronder

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments