Deze 18 pikante activiteiten staan gigantisch hoog bij veel vrouwen op hun ‘Sex Bucket List’

Hoeveel mag jij er al schrappen?

Er wordt vaak gesproken over een ‘bucket list’, een lijst met allemaal unieke en bijzondere dingen die je zeker wil doen in je leven. Seksspeeltjes bedrijf FemmeFatale vroeg nu aan hun vrouwelijke kopers welke dingen zij op hun ‘Sex Bucket List’ hebben staan.

Ze kregen honderden antwoorden en met deze informatie maakte ze wat volgens hen de ultieme ‘sex bucket list’ is: 18 seksuele dingen die je ooit eens moet doen of proberen in je leven. Hoeveel hebben jullie er al gedaan?

Doe aan stevige dirty talk

Niet iedereen zou het doen naar verluidt, maar stoute woordjes fluisteren (of roepen) in de slaapkamer kan een extra ervaring geven aan de seks. Heel wat dames willen duidelijk wat meer ‘dirty talk’ in hun bed.

Koop eens een seksspeeltje

60% van de dames zou reeds een seksspeeltje bezitten, maar het percentage vrouwen die deze ook samen met hun partner gebruiken, is beduidend lager. Het is wel duidelijk aan de ‘seks bucket list’ te zien dat dames meer erotisch speelgoed in de slaapkamer willen. Hier kan je de populairste en beste verkocht seksspeeltjes van 2020 zien.

Experimenteer met spannende locaties

Seks enkel en alleen maar in de slaapkamer wordt ook saai. Ga eens naar buiten en verken de wijde wereld wanneer je goesting hebt.

Probeer eens anale seks

Niet iedereen staat te springen voor anale seks, terwijl anderen dan weer grote fan zijn. Het staat blijkbaar wel op de ‘seks bucket list’ van veel dames om eens minstens één keer te proberen.

Heb eens een trio

Moet seks altijd met één persoon zijn? Vaak wel, maar met een persoon extra kan ook heel spannend zijn en een unieke ervaring. Niet iedereen zal het toegeven, maar het staat blijkbaar wel hoog bij veel mensen op hun ‘seks bucket list’.

Heb eens seks met 4 personen

Als je een trio aan durft dan is een stapje verder al snel gezet. Seks met 4 kan blijkbaar ook heel gezellig zijn en zou dus ook een fantasie zijn die meer voorkomt dan je denkt.

Doe eens een striptease

Nee, hier mee wordt niet bedoeld dat je vrouwlief eens mee moet nemen naar de stripclub, maar heel wat dames zouden graag strippen voor hun man of zouden zelf graag naar een striptease kijken van hun partner.

Experimenteer met ‘nipple play’

Afhankelijk van hoe gevoelig je tepels zijn, kan ‘nipple play’ heel erotisch zijn. Dit kan van subtiele strelingen tot stevige en fascinerende tepelklemmen gaan. De opties in wat voor tepelklemmen er allemaal zijn, zullen je ongetwijfeld verbazen.

Ga naar een seksshop

Online erotisch shoppen kan leuk zijn, maar samen met je partner een fysieke seksshop binnen stappen en uitgebreid winkelen kan al spannend op zichzelf zijn.

Experimenteer met fetishes

Dit kan gaan van een lichte tik op de kont tot BDSM. Er zijn ook nog heel wat andere fetishes waarvan sommige mensen dromen, maar niet durven zeggen.

Gebruik seksspeeltjes op afstand

De wereld van seksspeeltjes wordt alsmaar fascinerender. Tegenwoordig heb je al heel wat hands-free speeltjes die je totale nieuwe ervaringen bieden, zeker als koppel. Hier kan je heel wat van zulke unieke seksspeeltjes vinden.

Stuur eens naaktfoto’s

Doe het wel met iemand die je goed kent en niet zoals Sean, Peter en Stan. Maar naaktfoto’s maken en ontvangen vinden blijkbaar toch heel wat dames een ontzettend opwindende gedachte.

Maak een sekstape

Dit is nog een stapje verder dan enkel wat foto’s maken. Heel wat mensen dromen ervan om zelf eens een seksfilmpje te maken. Porno heb je achteraf dan bijna niet meer nodig want je kan nu naar je eigen amateurbeelden kijken.

Telefoon- of webcamseks

Seks moet niet altijd fysiek zijn, met jezelf spelen terwijl je partner ergens anders wat stoute dingen fluistert aan de telefoon is volgens veel dames ook behoorlijk geil. Ook webcamseks staat op de bucket list van velen.

Verkleed je eens

Doe eens aan ‘role play’ in de slaapkamer. Dokter en verpleegster spelen of politieagent en misdadiger inclusief pakjes lijkt in de fantasie van veel mensen te zitten.

Gebruik eten in de slaapkamer

De kotelet en frietjes kan je wel in de keuken laten, maar voedsel zoals aardbeien en slagroom introduceren in de slaapkamer kan letterlijk en figuurlijk heel nieuwe smaken aan je seksleven geven.

Speel erotische gezelschapsspelletjes met je partner

Een erotisch gezelschapsspel kan een avondje samen plots heel wat pikanter maken. Zo doe je al snel andere dingen die je normaal niet zo snel zou doen. Hier een lijst met populaire erotische spelletjes.

Laat één partner volledig de baas zijn

Om af te sluiten zou ook het wisselen van ‘power roles’ hoog op het verlanglijstje staan bij sommige vrouwen. Zo willen sommigen graag eens echt volledig de baas zijn tijdens de seks en de man moet dan luisteren. Terwijl ook andersom dat zij de onderdanige zijn hoog in de ‘fantasie-lijst’ staat.

4 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Glekke
5 maanden geleden

Da zijn vrouwen met een triestig seksleven da ge da allemaal nog ni gedaan hebt ze

Els
5 maanden geleden

Als 50 + vrouw zou ik er zeker nog een aantal aan toevoegen. Zeker eens een triootje met twee jonge jongens. Ik vermoed dat het me een enorme boost zou geven me volledig te geven aan een jongere,

Thomas
5 maanden geleden
Reply to  Els

Intersse 🙋🏼‍♂️

Thomas
5 maanden geleden
Reply to  Els

Ik heb interesse 😄