Deze drie heren zijn ‘gezegend’ met de grootste penissen op deze planeet

Iets groter dan deze van de gemiddelde man

Geen enkele man zal zeggen dat hij blij is met een kleine penis, maar een monster in je broek hebben, is ook niet iets waar je per se gelukkig mee zou worden. Deze drie heren hebben naar verluidt de grootste pretstokken ter wereld, maar wie zijn ze nu en welk formaat hebben ze in hun broek?

Jonah Falcon – 47 jaar

Deze Amerikaan heeft naar eigen de zeggen de grootste, ‘echte’ penis op deze planeet. In stijve toestand zou zijn materiaal maar liefst 35 cm groot zijn. Wanneer hij niet opgewonden is, zou deze nog steeds 24 cm op de meetlat aangeven. Een groot verschil met andere heren, wetende dat de gemiddelde penislengte 13 cm is.

Nadat hij in 1999 in het Rolling Stones magazine stond, zou hij ook het bed hebben gedeeld met heel wat bekendheden die zijn materiaal graag eens wilden voelen. Hij werd vanaf dan wereldberoemd.

In onderstaande video zie je hoe Jonah uitlegt hoe groot zijn penis eigenlijk is tegenover de gemiddelde man:

Roberto Esquivel Cabrera – 58 jaar

De 58-jarige Roberto Esquivel Cabrera zegt dat hij echt de de eigenaar is van de grootste penis ter wereld. Zijn brandweerslang is maar liefst 48 cm (!) lang in slappe toestand. Roberto geeft wel aan dat hij geen seks kan hebben omdat zijn braadworst veel te groot en dik is voor de gemiddelde vrouw.

Hij kreeg enkele jaren geleden ook een penisverkleining aangeboden, maar weigerde dit. Hij is namelijk verdomd trots op zijn geslachtsorgaan en hoopte dat hij ook in het Guinness Book of Records komt te staan: “Ik ben blij met mijn penis. Ik weet dat er niemand is op deze planeet met een lid zoals ik. Ik zou ontzettend graag hiervoor erkend worden.”

Concurrent Jonah beweert echter dat Roberto een bedrieger is. Volgens hem heeft hij zijn penis gigantisch verlengd met gewichten en is deze gewoon ‘kunstmatig’ lang.

Steve Whitehurst – 47 jaar

Steve is een kerel die al wat ongeluk kende door zijn gigantisch liefdesorgaan. Zo werd hij vorig jaar beticht van winkeldiefstal omdat de beveilig een gigantische bult in zijn broek zag. Ze waren ervan overtuigd dat hij iets in zijn broek had verborgen. Hij zweerde echter bij laag en hoog dat dit gewoon zijn penis was.

Steve had uiteindelijk geen keuze meer toen de beveiliging hem alsnog niet geloofde. Hij haalde hij vervolgens zijn materiaal uit zijn boxershort en toonde blijkbaar een eenogige slang van maar liefst 25 cm. Een verhaal dat toen ook uitgebreid in de Britse media kwam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.