“Deze techniek zou elke vrouw in bed moeten kennen: de waterval” (video)

Het geheim voor een geslaagd huwelijk blijkt te bestaan: volgens Maxim Hartman moet een vrouw gewoon één techniek kennen die een man het gevoel geeft dat hij een waardige vervanger van een uitbarsting van de Etna of Vesuvius zou kunnen zijn. De Wereld Draait Door heeft ons de laatste tijd al verschillende keren op geweldige […]

Het geheim voor een geslaagd huwelijk blijkt te bestaan: volgens Maxim Hartman moet een vrouw gewoon één techniek kennen die een man het gevoel geeft dat hij een waardige vervanger van een uitbarsting van de Etna of Vesuvius zou kunnen zijn.
De Wereld Draait Door heeft ons de laatste tijd al verschillende keren op geweldige televisie getrakteerd, in die mate dat we ons afvragen of een dergelijk programma in België ook zou werken. Of zou het typisch aan de Hollandse mentaliteit liggen? In ieder geval: wij houden er wel van.

Deze keer kwam Maxim Hartman uitleggen hoe hij eerst een joint rookte, waarna hij zich liet masseren in een hierin gespecialiseerde zaak mét ‘happy ending’ – het bestaat dus, massagesalons waar seksuele handelingen verricht worden. De dame in kwestie bleek technisch heel vaardig want Maxim werd volledig omvergeblazen van haar ‘waterval’, een techniek waarbij ze heel snel de edele delen masseerde. Een demonstratie met de presentator van dienst zag hij echter niet zitten. Dus, heren en dames, vanavond moet er geoefend worden! (KA)

Hier demonstreert Maxim Hartman de beruchte ‘waterval’:

Leave a Reply

Your email address will not be published.