Wij deden de test! Deze ‘penisring’ laat jou en je vriendin genieten en je presteert ook beter (Nu met 40% korting)

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Pabo

De laatste maanden krijgen we geregeld de opportuniteit om seksspeeltjes te testen op de redactie. Nee, we testen ze niet gezellig samen tussen de redactiemuren, maar nemen ze mee naar huis om onszelf van een pleziertje te voorzien of onze vriendin/vrouw/minnares te laten genieten. Deze keer kregen we iets behoorlijk boeiends in de handen, namelijk de Hueman Saturn cock & ball ring. Hij is nu zelfs vanwege ‘Black Friday’ te koop met een korting van maar liefst 40%.

Een revolutionaire penisring met geweldige trillingen voor zowel hem als haar

Een stevige naam, maar dit apparaatje kan wel wat. Een ‘normale’ penisring doe je rond je pretstok en dit zorgt ervoor dat het bloed beter in je penis blijft. Daardoor word je erectie daadwerkelijk steviger en blijft je apparaat ook langer paraat. Daarnaast word je penis vaak ook wat gevoeliger (op een prettige manier natuurlijk). Ontzettend veilig trouwens en dokters raden dit zelfs aan om te gebruiken. Maar deze Hueman Saturn cock & ball ring gaat dus nog een stuk verder dan de gewone penisring.

Deze cockring is namelijk tegelijkertijd ook een seksspeeltje dat je eigenlijk zowel solo- als met je vrouw/vriendin/minnares/buurman/… kan gebruiken. Dit pikante speelgoed heeft namelijk ook heel wat verschillende vibratiestandjes waardoor zowel jij als je vriendin stevig kunnen genieten terwijl je ondertussen dus een knetterharde erectie hebt. Ik heb het samen met mijn vriendin getest en we waren eigenlijk beide heel enthousiast.

De Saturn cockring zelf is trouwens van echt zeer kwalitatief materiaal. De grote paarse ring heeft een behoorlijk grote opening en kan je ofwel rond je penis doen of rond je ballen en je pretstok te samen. In het tweede geval moet je penis wel slap zijn want anders krijg je deze er nooit rond, maar dit is wel de beste optie voor het beste resultaat. Een beetje glijmiddel gebruiken, maakt het trouwens nog een stuk makkelijk.

Mijn vriendin was razend enthousiast

Het was de eerste keer wel enkele minuten zoeken om deze gehele ring rond mijn ballen en soldaat te krijgen, maar zodra deze er rond was, kon de pret dus beginnen. De ring zat strak er rond (maar ook niet te strak) waardoor mijn erectie echt stevig was tot grote jolijt van mijn vriendin. Op de paarse ring zelf zit ook een knopje om tussen verschillende vibratiestanden te wisselen, van rustig tot heel sterk.

Er zijn 10 verschillende vibratiestanden, waarvan 3 snelheden en 7 patronen. Je kan hier heel gemakkelijk tussen switchen via een knop op de ring. Ikzelf vond de trillingen best wel aangenaam en kon er zeker van genieten in de gemiddeld standen. Al was het voor mij nog niet hetzelfde als een echte masturbator zoals de AirTurn. Al is dat een ander soort apparaat natuurlijk. Mijn vriendin vond deze Saturn Cockring trouwens wel echt fenomenaal.

Zij vond het blijkbaar fantastisch om seks te hebben terwijl ik de ring aanhad, voor haar moest ik nu liefst rustig en traag op en neer gaan zodat ze de trillingen het beste kon voelen. Aan haar genotskreuntjes en enthousiasme te horen was zij nog wilder van deze Saturn Cockring dan mij. Ze vertelde achteraf ook dat dit voor haar het beste koppelspeeltje was dat ze ooit had gebruikt omdat dit net zo goed blijft zitten en niet wegschuift.

Conclusie: niet alleen een geweldige cockring, maar ook een fantastisch koppelspeeltje

Ik en mijn vriendin waren eigenlijk heel enthousiast over de Hueman Saturn cock & ball ring. Deze correct aan doen, was de eerste keer enkele minuten zoeken, maar daarna kon de pret echt beginnen. Mijn erectie was daadwerkelijk heel hard en ik had soms zelfs het gevoel dat mijn uithouding beter was dan anders.

Het mooie aan dit apparaat is dat het tegelijkertijd ook een masturbator is en een koppelspeeltje. De 10 verschillende vibratiestanden zijn ontzettend aangenaam voor zowel mij als mijn partner. Je kan het in theorie dus perfect gebruiken als solo-speeltje of masturbator, maar deze Hueman Saturn ring komt pas echt tot zijn recht als penisring die ook gebruikt wordt als koppelspeeltje. Mijn vriendin kon ontzettend genieten van de trillingen en de ring zelf bleef tijdens de seks ook de hele tijd goed en aangenaam zitten.

Zeker in combinatie met wat glijmiddel is dit eigenlijk het beste koppelspeeltje dat we ooit getest hebben. Mijn vriendin bijvoorbeeld was razend enthousiast en wil dit nog zeer regelmatig gebruiken. Voor een zeer kwalitatief apparaat is de prijs ook behoorlijk scherp tegenover andere seksspeeltjes dus we kunnen absoluut zeggen dat de Hueman Saturn ring iets is dat je als koppel zeker wil proberen in de slaapkamer. Het feit dat hij nu een korting heeft van maar liefst 40% maakt het echt wel een must-have dat iedereen eens moet geprobeerd hebben.

Meer info en de Hueman – Saturn Cock / Ball ring kan je hier kopenNog enkele dagen met maar liefst 40% korting

Leave a Reply

Your email address will not be published.