Te heet voor jou? Bol.com geeft enkel vandaag megakorting op ventilators en mobiele airco’s

Nog maar een tijdje geldig

Bij online webshop Bol.com zijn ze zich bewust van de hittegolf dus het ideale moment om met stevige kortingen voor ventilators en mobiele airco’s te gooien, dachten ze. Alleen vandaag hebben ze heel wat interessante deals.

Er zijn momenteel maar liefst 53 (mobiele) airco’s en ventilators in de aanbieding. Wij sommen enkele op die echt de moeite zijn.

De kortingen gelden alleen vandaag. Daarna is het afgelopen, dus snel zijn is de boodschap:

De Whisper Flex Smart Ventilator – De revolutionaire ventilator die alles kan

Deze Whisper Flex Smart Ventilator is ten eerste al volledig draadloos en weegt bovendien amper 4,2 kg. Je kan deze dus makkelijk overal in je huis zetten zonder een halve verhuis met stekkers. Daarnaast kan je deze op normale hoogte voor een ventilator zetten, maar je kan hem zo hard verkleinen dat hij op een salontafel of nachttafeltje kan gezet worden.

Hij heeft ook een verticale en horizontale swing. Zodat hij niet alleen op jou kan gezet worden, maar de hele kamer kan verfrissen. Deze Whisper Flex is dan een echte ‘allrounder’. Hij heeft 26 standen, is energiezuinig en heeft een krachtige motor met dubbele ventilatorbladen.

Kers op de taart is dat de Whisper Flex kan bediend worden met je smartphone. Daar kan je kiezen naar welke kant hij moet draaien of hoe hard of zacht hij moet gaan. Je kan hem daarnaast in de natuurlijke windmodus zetten om echte wind te stimuleren of de nachtmodus zodat hij echt muisstil is.

Meer info en de Whisper Flex Smart Ventilator kan je hier kopen

De Klarbach CM30751WE Mobiele airco – De populairste airco op de markt

Met deze Klarbach mobiele airco regel je de juiste temperatuur in je woning. Dankzij zijn wieltjes is hij eenvoudig te verplaatsen van kamer naar kamer. De Klarbach heeft een koelvermogen van 7000BTU (2100 watt) en is hiermee geschikt voor ruimtes tot 20 m² te verfrissen.

De Klarbach CM30751WE heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtigersfunctie en is eenvoudig te bedienen dankzij de bijgeleverde afstandsbediening. Het is overigens de best verkochte mobiele airco op de markt, je kan dus zeker zijn dat je kwaliteit in huis haalt.

Je kan de Klarbach CM30751WE hier kopenNu tijdelijk met 17% korting

De Whirlpool PACW29COL Mobiele Airco – Verkoeling voor gigantische ruimtes

Deze Whirlpool PACW29COL mobiele airconditioner kan overal ingezet worden waar verkoeling of verwarming nodig is. Dankzij het mooie en compacte design neemt de airco zo weinig mogelijk ruimte in en verplaats je hem eenvoudig.

Doordat de nieuwe mobiele airconditioners van Whirlpool rustiger en krachtiger zijn dan ooit is het verkoelend effect direct merkbaar en biedt dan ook zalige verkoeling op warme zomerdagen. Hij kan maar liefst verwarmen en verkoelen tot ruimtes van 35 / 75m2. Dat is dus behoorlijk veel en eigenlijk ideaal voor alle ruimtes.

Meer info en de Whirlpool PACW29COL Mobiele Airco kan je hier kopenNu met 27% korting

De AEG PX71-265WT Mobiele Airco – Stijlvol en bedienen met je smartphone

Deze AEG PX71-265WT mobiele airconditioner verkoelt en verwarmt ruimtes tot 30 m² / 75 m³ efficiënt met minimale energie consumptie. Het circulaire design met innovatieve ringen aan de bovenzijde zorgt ervoor dat de luchtstromen in huis verbeteren.

Deze mobiele airconditioner is overigens overal op afstand te bedienen met de smartphone-app en beschikt over handige wielen waarmee je de airco gemakkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast zijn er aan beide zijdes van de airconditioner handgrepen aanwezig. Het strakke design maakt ook meer indruk dan zijn concurrenten.

Meer info en de AEG PX71-265WT airco kan je hier kopenNu tijdelijk met 14% korting

53 airco’s en ventilatoren vandaag in korting op Bol.com

Enkel vandaag doet Bol.com een grote korting voor ventilatoren en mobiele airco’s. Ideaal dus om de huidige hittegolf tegen te gaan. Bovenstaande zijn maar enkele van degene die beschikbaar zijn.

Hier zie je alle 53 ventilatoren en airco’s die vandaag in korting zijn.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments