Enkel vandaag: Bol.com smijt met megakortingen voor geweldige laptops

Een nieuwe laptop hoeft niet duur te zijn

Vandaag is de laatste dag dat Bol.com hun Zomersale doet. We zagen de afgelopen weken al heel wat kortingen voorbijkomen op onder andere smartphones, 4K tv’s, erotische spulletjes en nog heel wat andere dingen. Vandaag zijn de laptops aan de buurt.

Enkel vandaag nog zijn er namelijk megakortingen op laptops, desktops en beeldschermen. Maar liefst 144 producten zijn nu nog in de aanbieding. Wij sommen alvast enkele aanraders op:

HP Laptop – 15.6 Inch

De HP 15s-fq1732nd is een degelijke basis laptop. De Intel Core i3 processor zorgt ervoor dat jouw dagelijkse taken vlot worden uitgevoerd. Laptops met de 10e generatie Intel Core processoren leren en kunnen zich aanpassen aan je computergedrag.

Hierdoor werkt de computer nog sneller en vloeiender. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. Door de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. Bovendien is hij muisstil en zeer betrouwbaar.

Meer info en de HP Laptop 15,6 inch kan je hier kopen – Vandaag met 14% korting

MSI Gaming Laptop – 15.6 inch

De MSI GF65 9SEXR-430NL is een echte krachtpatser. De krachtige Intel Core i7 processor zorgt ervoor dat zeer zware taken snel worden uitgevoerd. Met de NVIDIA GeForce RTX 2060 videokaart ben je helemaal klaar voor toekomstige games en VR.

De nieuwe RTX modellen zijn voorzien van nieuwe functies zoals Ray Tracing en Turing GPU-architectuur. Dankzij 16 GB werkgeheugen ben je toekomstbestendig en is het mogelijk meerdere zware taken gelijktijdig uitvoeren. 16 GB is geschikt om alle games te spelen van dit moment in combinatie met een goede processor en videokaart. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 10 seconden op.

Meer info en de de MSI Gaming Laptop kan je hier kopen Vandaag met 14% korting

Apple Macbook Air (2020) – 13.3 inch

Deze Macbook Air 2020 is tot wel 2 keer sneller dan zijn voorganger en tevens voorzien van het nieuwe Magic toetsenbord. Deze werd voor de eerste keer geïntroduceerd op de 16 inch variant van de Macbook Pro.

De pijltjes zijn nu ook makkelijker te vinden door de manier waarop het toetsenbord georganiseerd is. De laptop bestaat volledig uit recycled aluminium. Het Retina scherm zorgt voor 4 miljoen pixels en miljoenen kleuren. Het maakt dus niet uit of je een email aan het lezen bent, geniet van een leuke film of foto’s bewerkt, alles ziet er scherper en realistischer uit.

De Macbook Air 2020 heeft ook twee keer zoveel opslag dan zijn voorganger, nog meer plaats voor je videos, foto’s en andere bestanden dus. Een zeer goede aankoop voor Apple-fans dus.

Meer info en de Apple Macbook Air (2020) kan je hier kopenNu met 6% korting

HP Chromebook 14 inch – spotgoedkoop

Deze HP Chromebook is spotgoedkoop en eigenlijk geschikt indien je de laptop vooral voor basis zaken wil gebruiken zoals internetten, mailen, Facebook, Netflix en het gebruik van apps.

Met het Full HD IPS scherm geniet je overigens nog altijd van een heldere kleurweergave en een scherp beeld. Verder is het een meer dan degelijke Chromebook die wel tegen een stootje kan dankzij de kunststof behuizing.

Meer info en de HP Chromebook 14 inch hier kopen Vandaag met 14% korting

Nog meer kortingen op laptops, beeldschermen en desktops?

Hierboven zijn maar enkele van de laptops die in aanbieding staan. Momenteel staan er maar liefst 144 laptops, beeldschermen en desktops vandaag nog in de aanbieding.

Wees er wel snel bij want bij deze promotie op = op.

Het volledige overzicht met alle kortingen en toestellen in de aanbieding vind je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.