Bol.com smijt met Solden-kortingen voor geweldige scheerapparaten

Tijd voor een nieuw scheermachine

Een goed scheerapparaat is ongetwijfeld een must-have voor elke vent. Scheren voor een perfecte gladde huid of trimmen zodat je nog een sexy, korte baard hebt, lukt ongetwijfeld het beste met een goede scheermachine.

Momenteel staan er heel wat fantastische scheerapparaten in de aanbieding bij online webwinkel Bol.com. Wij sommen enkele geweldige apparaten voor jullie op:

Philips OneBlade Face + Body – De populairste op de markt

Met deze Philips OneBlade Face + Body inclusief opklikbare lichaamskam en huidbeschermingssysteem kan je naast je gezicht ook je lichaamsharen en gevoelige gebieden volledig trimmen, scheren en stijlen.

Wil je een stoere look met een meerdaags baardje creëren? Dan kan je ook je baard naar wens trimmen tot 1, 2, 3 of 5 millimeter met één van de vier opzetkammen. De Philips OneBlade zorgt altijd voor zeer strakke lijnen en is snel in zijn handeling. Het is dan ook met reden één van de populairste scheerapparaten op de markt.

Je kan de Philips OneBlade Face + Body hier kopen – Nu tijdelijk met 17% korting

Braun 9-in-1-trimmer

Deze 9-in-1 trimmer van Braun is zowel voor baard, gezicht, haar, lichaam, oor en neus trimmen met alsook een gratis Gillette Fusion5 ProGlide scheermesje voor glad scheren, baardtrimmer, scheerapparaat

De innovatieve AutoSensing-technologie van Braun leest je baard 13 keer per seconde en past de kracht van de trimmermotor aan op de dikte ervan, waardoor hij elke baardtype moeiteloos wordt afgewerkt. Een scheerervaring is zo dan ook altijd prettig.

Je kan de Braun 9-in-1-trimmer hier kopen Nu tijdelijk met 25% korting

Philips SHAVER Series 5000 scheerapparaat 

Met deze Philips Shaver Series 5000 word je ochtendroutine elke dag heel comfortabel. De flexibele scheerhoofden met 5 onafhankelijke bewegingen volgen de contouren van uw gezicht, voor een glad en zacht eindresultaat.

Philips SHAVER Series is alle lang tijd heel geliefd door zijn groot comfort en dit model krijgt ook heel wat lyrische reviews.

Je kan het Philips SHAVER Series 5000 apparaat hier kopen Nu tijdelijk met 7% korting

Scheerapparaten in de aanbieding

De bovenstaande apparaten zijn er maar enkele van degene die webwinkel Bol.com in de aanbieding heeft.

Het volledig overzicht van alle scheerapparaten vind je hier.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments