Er wordt heel snel geschoten: de gemiddelde sekspartij duurt blijkbaar echt niet lang

Ons zelfvertrouwen krijgt plots een enorme boost.

Wanneer er over seks wordt gepraat dan lijkt het wel alsof het soms een verplichting is om 50 minuten aan één stuk door te kunnen pompen. Er werd een tijdje geleden een onderzoek gedaan naar hoelang de gemiddelde sekspartij echt duurt en het is korter dan we zouden denken.

Aan 500 koppels die in verschillende landen wonen, werd er gevraagd om te timen hoelang zij nu echt seks hebben. De koppels moesten beginnen timen vanaf de penetratie en op de stopknop duwen wanneer de man klaarkomt. Wellicht niet echt sexy wanneer je vrouw klaarstaat met een timer, maar dat even terzijde.

Niet zo lang als je zou denken

De resultaten waren behoorlijk uiteenlopend. Zo was de sekssessie die het langste duurde zo’n 44 minuten. De vrouw die de grootste teleurstelling moest verwerken mocht na 33 seconden al aan de opkuis beginnen. Behoorlijk snel of het moet al om een heel stevig vluggertje gaan

Het gemiddelde koppel zou uiteindelijk ‘slechts’ 5,4 minuten seks hebben. Hier werd dus geen voorspel of naspel bijgeteld. Het dragen van een condoom of besneden zijn had overigens geen invloed. Wel opvallend was dat oudere koppels veel sneller klaarkwamen dan hun jonge tegenhangers. Hoe het ook zij, indien je dus de volgende keer na enkele minuten al klaarkomt, dan kan je zeggen dat dit ontzettend normaal is en zelfs minder snel dan het gemiddelde

Als je alsnog als man het gevoel hebt dat je te snel je lading verschiet dan is er ook goed nieuws: Tegenwoordig heb je zelfs seksspeeltjes waarmee je kan trainen om je orgasme langer uit te stellen. Met dit apparaatje zou je jouw orgasme tot 7 (!) keer langer kunnen uitstellen. Ideaal voor de heren die een adonis willen worden in de slaapkamer en dus boven dat gemiddelde van 5,4 minuten wil blijven.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments