Deze geweldige 4K Smart TV’s kosten tijdelijk minder dan 500 euro

Een schitterende tv voor weinig geld

Het weer wordt beter, maar door de lockdown hebben we wellicht nog nooit zoveel tv gekeken zoals in de laatste maanden. Indien je dan toch zoveel uurtjes achter het scherm doorbrengt, waarom dat dan ook niet doen achter een schitterende tv?

Algemeen wordt gedacht dat geweldige 4K toestellen al makkelijk over de 1.000 of zelfs 1.500 euro kosten. Het hoeft echter absoluut niet zo duur te zijn. Zo zijn er ook heel wat geweldige 4K Smart TV’s nu beschikbaar voor minder dan 500 euro. Wij geven je enkele interessante opties:

Samsung 4K Smart TV – Tijdelijk met 34% korting

Deze 4K ultra-HD tv van Samsung is echt een geweldige deal. Normaal betaal je voor deze tv bijna 850 euro, maar tijdelijk is deze nu in korting met maar liefst 34%. Een aanzienlijke korting op zo’n groot bedrag tussen.

Het toestel heeft zo’n 1 miljard zichtbare kleuren. De details zijn daardoor ook superlevendige met vier keer de resolutie van een ‘gewone’ Full HD TV. Het scherm is tevens ook behoorlijk groot met maar liefst 55 inch. Indien je overigens echt een gigantische bioscoopervaring wil is er zelfs een knettergek 75 inch formaat beschikbaar.

Je kan de Samsung 4K Smart TV – Nu met 34% korting hier kopen.

Philips 4K Smart TV met Ambilight – Nu met 40% korting

Deze Philips is net zoals bovenstaande Samsung een fantastisch toestel en ook hier is tijdelijk een stevige korting. Naast de fenomenale 4K beelden krijg je bij dit Philips toestel nog een leuke extra.

Met Philips Ambilight krijgen films en games namelijk extra diepte. Muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED’s aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer.

Je kan de Philips 4K Smart TV met Ambilight – Nu met 40% korting hier kopen.

LG 4K Smart TV 

Volgens veel kenners wordt er gezegd dat de LG-toestellen qua kwaliteit het beste is wat er is in de tv-wereld. Het is en blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar het valt niet te ontkennen dat je sowieso een goede deal doet.

Er zijn voor deze geweldige Smart TV schermen van 43, 49, 55 en 60 inch beschikbaar. Dus keuze zat. Wij zeggen altijd hoe groter hoe beter, maar vrouwlief denkt daar vaak anders over.

Je kan de LG 4K Smart TV hier kopen.

Toshiba 4K Smart TV

Dit toestel van Toshiba kost zowaar zelfs minder dan 400 euro. Dit model heeft ook alle specificaties van bovenstaande toestellen. Qua prijs/kwaliteit zit het dus fantastisch. Het gaat overigens nog steeds om een 49 inch toestel dat is zeker meer dan groot genoeg voor de meeste mensen.

Je kan de Toshiba 4K Smart TV hier kopen.

Salora 4K Smart TV

Salora is een iets minder bekend merk dan bijvoorbeeld Toshiba, Samsung of Sony, maar dat wil ook wel zeggen dat de prijs nog een tikkeltje scherper is in vergelijk met zijn concurrenten. Overigens nog steeds een fantastische TV waar je sowieso een goede aankoop mee doet.

Het toestel is natuurlijk zeer gelijkaardig aan bovenstaande schermen. Leuk extraatjes is dat deze Alexa ready is, heb je een Alexa speaker dan kan je deze koppelen met je televisie. Hiermee kan je eenvoudig het volume aanpassen of je kan naar andere diensten vragen.

Je kan de Salora 4K Smart TV hier kopen.

 

 

Reacties

wpDiscuz