Ben je Tinder echt kotsbeu? Dit zijn 5 andere datingsites waar je jezelf gratis kan registreren

Weet je weer wat doen de komende dagen

In het jaar 2020 worden datingsites immens veel gebruikt mede door het coronavirus. De meest gekende is natuurlijk dating-app Tinder, maar er zijn ook heel wat alternatieven op de markt die ook echt de moeite zijn. Vaak zelfs beter als je in een bepaalde doelgroep zoekt

Nu het weer wat minder wordt, is het misschien de ideale gelegenheid om een nieuwe vlam te zoeken. Maar met welke moet datingsite moet je dat nu proberen? Wij geven enkele tips.

Match4me – Ontzettend populair en betrouwbaar

Schrijf je hier gratis in

Match4me is één van de allergrootste sites op gebied van online dating met ettelijke duizenden singles. Match4me is tevens ook gekend voor hun grote betrouwbaarheid. Zo ben je tenminste zeker dat de knappe dames waar je berichten mee stuurt echt profielen zijn.

Door het grote aanbod van profielen ben je ook zeker dat je boeiende dames (of heren) vindt die ook daadwerkelijk in je buurt wonen. Ze hebben nu overigens een actie lopen waardoor je enkele dagen hier volledig gratis hun premium-versie kan uittesten.

Be2 – Aanraders op basis van persoonlijkheidstest

Schrijf je hier gratis in

Bij Be2 pakken ze het iets anders aan als de gemiddelde datingsite. Zo doen ze een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en vragen ze een omschrijving van jouw ideale partner. Hierna worden er enkele suggesties gedaan van partners die echt bij je passen.

Verwacht je hier niet onmiddellijk aan honderden dames die je worden aangeraden. Be2 gokt vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit zoals Tinder bijvoorbeeld wel doet. Maar laat ons eerlijk zijn, wie kan er tegelijkertijd 30 zinvolle gesprekken voeren?

50plusmatch – De perfecte site voor de 50-plusser

Schrijf je hier gratis in

Er zijn tegenwoordig ook heel wat datingsites die zich focussen op de liefde voor vijftigplussers. Deze 50plusmatch is één van de betere websites voor de mensen die 50 jaar of ouder zijn. Want jawel ook dan kan daten nog ontzettend boeiend en spannend zijn.

Ook zij hebben nu een actie lopen waardoor je enkele dagen hier volledig gratis hun premium-versie kan uittesten.

Elitedating – focus ligt op 30+

Schrijf je hier gratis in

Bij EliteDating leggen ze vooral de focus op mensen die al wat langer in het leven staan. Prille twintigers gaan hun ding hier niet vinden, maar dertigers, veertigers en vijftigers daarentegen zouden hier heel wat opties en boeiende profielen hebben.

EliteDating geeft ook aan dat ze profielen handmatig controleren wat er toch ook voor zou moeten zorgen dat elke dame (en man) een echt profiel is.

eMatch – Elke dag minstens 100 nieuwe members

Schrijf je hier gratis in

Bij eMatch garanderen ze dat ze elke profiel han dmatig nakijken. Members worden tevens ook gemotiveerd om hun profiel zoveel mogelijk aan te vullen zodat je met zekerheid ook interessante foto’s en info hebt van de dames en heren op eMatch.

Daarnaast zijn er meer dan genoeg gebruikers om met te praten. Elke dag komen er meer dan 100 nieuwe members bij. Dat zijn dus duizenden singles om met te praten.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments