Het perfecte cadeau: met dit gigantische, erotische ‘ei’ zet je de komende dagen heel pikant in

Een cadeautje voor je wederhelft en/of voor jezelf

Seksspeeltjes worden alsmaar populairder vandaag de dag, maar heel wat Belgen durven zich er toch nog niet aan te wagen. Ofwel omdat ze nog wat huiverig zijn om een apparaatje in de slaapkamer te brengen of omdat ze in godsnaam niet weten met welk speeltje ze moeten beginnen. Voor deze twijfelaars is er de immens populaire ‘Surprise Egg’.

Het ultieme erotische cadeau voor je partner en jezelf

De sexy Surprise Egg is bijvoorbeeld ideaal om mee te starten of voor de meer ervaren mensen is het net een heel leuk cadeau aan je partner of jezelf. Dit gigantische ei (met een hoogte ven 30 cm) met rode strik bevat namelijk heel wat spannende seksspeeltjes en nog andere leuke, erotische verrassingen die het alvast heel wat heter gaan maken in de slaapkamer.

In dit unieke ei vind je onder meer luxe polsboeien, een masturbator, spannende tepelklemmen, een vibrator, een blinddoek, een erotische kaartspel, een heerlijk ruikende massagekaars, een opwindende cockring en nog veel meer. Eigenlijk een ideaal pikant cadeau als je nog eens thuis wil uitpakken.

In totaal zitten er maar liefst 14 producten in dit gouden ‘Paasei’. In de afgelopen weken was het blijkbaar één van de meest verkochte erotische pakketten blijkbaar.

De winkelwaarde van al deze erotische producten is gezamenlijk normaal meer dan € 100. Het gouden ei zelf is echter maar liefst 50% goedkoper en alles is ook nog eens ontzettend leuk verpakt. Een eitje openen was ongetwijfeld nog nooit zo opwindend en spannend als met deze Sexy Surprise Egg.

Meer info en de Sexy Surprise Egg kan je hier kopen

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments