Een hittegolf binnenkort: deze geweldige zwembaden onder 100 euro zorgen wel voor verkoeling

Afkoelen zal nodig zijn

Het worden deze week zowaar tropische temperaturen. Naar een openbaar zwembad is tijdens de coronacrisis misschien niet hetgene wat boven op je lijst staat dus misschien wel de ideale moment om eens een zwembad in je eigen tuin te zetten.

Natuurlijk wil je geen plonsbadje, maar een deftige aankoop doen als je dan toch een zwembad neerzet. Wat zijn nu echter de toppers zonder dat het je een klein fortuin kost? Wij zochten het voor je uit.

Intex – Metal Frame set Zwembad – 305 x 76 cm

Dit zwembad is bijna een meter diep en meer dan 3 meter breed. Een behoorlijk goed en stevig zwembad voor eigenlijk een spotprijs. Voor veel soortgelijke zwembaden betaal je normaal al het dubbele van de prijs. Er is overigens een filterpomp voorzien voor optimale reiniging.

Dit zwembad wordt met metalen frames omhoog gehouden en kan dus ook tegen een stevig stootje.

Je kan het Intex – Metal Frame set Zwembad hier kopen – Tijdelijk met 16% korting

Intex Opblaasbaar zwembad met stoeltje

Niet onmiddellijk het zwembad waar je baantjes in gaat zwemmen, maar meer dan groot genoeg om lekker languit in te liggen met drie vrienden. Kers op de taart is dat het zwembad zelfs een gat heeft om drank in te zetten. Wat zonnen in je zwembad met een pintje kan dus perfect.

Je kan het Intex Opblaasbaar zwembad hier kopen – Tijdelijk met 38% korting

Intex Easy Set opblaasbaar zwembad – 366 X 76 CM

Dit zwembad is eigenlijk zeer vergelijkbaar met het Metal Frame set zwembad van hierboven, maar het grote verschil is dat het deze keer om de opblaasbare versie gaat en dus niet met metalen paaltjes omhoog staat.

Sowieso ook een goede koop, alleen is er wel wat opblaasbaar werk vooraf.

Je kan het Intex Easy Set opblaasbare zwembad hier kopen – Tijdelijk met 20% korting

Intex – Opblaaszwembad Shootin’ Hoops Basketbal

Wil je meer dan alleen wat in het water liggen, dan is dit zwembad inclusief basketbalring wel een heel leuk tijdverdrijf. Tof voor de kids, maar als je zelf graag met ballen speelt ook ideaal natuurlijk. Het zwembad is bijna ook 3 meter lang, dus nog steeds groot genoeg voor de rustpauzes zonder basketbal.

Intex – Opblaaszwembad Shootin’ Hoops Basketbal hier kopen.

Mag het meer dan 100 euro zijn? Het EXIT Wood zwembad 300 x 200 x 65

Indien je toch bereid bent om meer dan 150 euro te spenderen dan is misschien wel het EXIT Wood Zwembad je ding onder het ‘oog wil ook wat’. Dit zwembad heeft een meer dan goede grootte, maar ziet er vooral fantastisch uit. Ideaal als je geen zin hebt om lelijk blauw plastiek in je tuin te zien staan.

Er is zelfs een versie van EXIT zwembad met overkapping. Zo kan je ook tijdens regenachtige dagen in je zwembad. Al raden we aan om niet te hopen op die dagen in de komende week.

Je kan het EXIT Wood zwembad hier kopen.

Je kan het EXIT Stone zwembad met overkapping hier kopen.

Nog meer verschillende zwembaden op Bol.com

Bovenstaande zwembaden voor in je eigen tuin niet je ding? Naast onderstaande aanraders heeft de online winkel maar liefst meer dan 200 verschillende zwembaden om uit te kiezen.

Je kan hier alle zwembaden die beschikbaar zijn op Bol.com bekijken

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments