Hoeveel heb jij er al gedaan? Dit zijn de 10 populairste seksstandjes op deze planeet

Hoeveel heb jij er al gedaan?

Seks: sommige mensen doen het elke dag, anderen enkele keren per week en nog andere mensen doen het één keer per jaar. Hoe het ook zij, wist je dat verschillende posities zijn die je kan proberen? Jawel, je moet het natuurlijk niet enkel bij missionaris houden.

De populairste standjes

Wat zijn nu echter de populairste seksstandjes bij koppels? Op welke manier krijgen vrouwen en mannen het liefst een stevige beurt? De jongens van ‘WatchMojo’ gingen op onderzoek uit. Zij deden een grootschalig onderzoek naar favoriet standjes op bij mensen in verschillenden landen en maakte dan onderstaande ranking. Wij sommen de standjes graag voor jullie op met toepasselijke foto’s. Hoeveel van deze 10 heb jij er al gedaan?

Als onderstaande standjes overigens niet (zot) genoeg zijn voor jou kan je natuurlijk altijd de Cosma Kama Sutra kopen waar er maar liefst 77 standjes in staan uitgelegd om helemaal mee los te gaan. Dat zijn vaak standjes voor de ultieme atleten en de heel flexibele mensen. Leuk zijn ze ongetwijfeld dan weer wel.

10. De zittende schaar

9. De luie vrouw

8. De vlinder

7. Lepeltje

6. Rechtopstaand

5. 69

4. Omgekeerde cowgirl

3. De missionarishouding

2. De ‘normale’ cowgirl

1. Op z’n hondjes