‘Ik had een trio met mijn man en de getuige op mijn huwelijksnacht en nu ben ik zwanger’

Het is eens wat anders

‘Whisper’ is een Amerikaanse app waar je anoniem dingen kan plaatsen over je leven. Laat het ons een ‘anonieme sociale media’ noemen. De gekste verhalen komen hier vaak voorbij over zaken die mensen willen opbiechten, maar waar ze te beschaamd voor zijn om ze in het echte leven te vertellen.

Van huwelijksfeest richting trio

Er is nu een trend gaande waarbij mensen vertellen over de gekste trio’s die tot een zwangerschap hebben geleid. Het meest extreme verhaal is ongetwijfeld deze van een bruid die na een dronken huwelijksfeestje niet alleen met haar man, maar ook met de getuige in bed belandde. Wat volgde was een vurige trio, maar drie weken later bleek ze zwanger te zijn, maar ze had geen idee van wie.

Alle anonieme verhalen van Whisper worden op een afbeelding gezet. Hieronder zie je er een 8-tal. Sommige verhalen zijn best extreem. Wat te denken van de man die voor zijn verjaardag een trio cadeau kreeg, maar erin slaagde om beide dames zwanger te maken? Of een andere man die zijn beste vriend had uitgenodigd voor een trio, maar zijn vriendin blijkt nu zwanger te zijn van die beste vriend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.