Internet kan uit: man die getrouwd is met sekspop toont in video hij ‘zijn vriendin’ bedriegt met object

De mooiste romance van 2020 lijkt vroegtijdig tot een einde te komen

Een tweetal maanden geleden, vertelde we hoe Yurri Tolochko eindelijk was getrouwd met zijn grote liefde. De bodybuilder uit Kazachstan vroeg haar in 2019 ten huwelijk toen ze 9 maanden samen waren. De naam van de gelukkige is Margo. Aan de ene kant niets bijzonders zou je denken, maar Margo is geen gewone vrouw. Ze is namelijk een sekspop.

Margot is stuk en dan bedriegt Yurri haar maar

Ondanks dat Margo een pop is, behandeld Yurri haar wel als een echte persoon. Zo zou zijn grote liefde echt gevoelens hebben en heeft ze zelfs favoriete gerechten. Hij zal ook niet snel dingen gaan doen zonder haar mee te nemen. Echter enkele weken sloeg het noodlot toe na een ongelukje in de slaapkamer.

Zijn grote liefde had flinke brokken en moest zowaar hersteld worden. Het verdict was hard voor de gekke Rus. Zijn vrouw moest opnieuw opgestuurd naar de fabrikant worden en het zou nog tot eind januari duren voor hij zijn vrouw terug in zijn armen kan nemen. Geduld is soms een mooie deugd, maar de bodybuilder zijn groot libido heeft dat duidelijk niet.

Zo postte hij deze week een filmpje waar hij redelijk losgaat met een ‘object’. Hij omschrijft het als ‘zijn nieuwe passie’. Met bijna 100.000 volgers op Instagram zagen heel wat mensen deze video en ze wezen hem er onmiddellijk op dat Yurri zijn lieftallige sekspop en vrouw aan het bedriegen was. Iets wat hij zelf ook zonder enige schroom bevestigde.

Wij hebben alvast besloten om het internet voor vandaag even uit te zetten na het bekijken van dit filmpje. Wat we in ieder geval wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat bodybuilder Yurri een heel bijzondere man is.

Voor de nieuwsgierigen na dit bericht:  Hier kan je de prijzen van de populairste en meest gekochte sekspoppen in België zien. Gezeur over de afwas heb je alvast niet met deze dames.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments