Dit is de ‘Automoblow’, een unieke pijpmachine die je de blowjob van je leven geeft tijdens je auto ritjes

Auto rijden was nog nooit zo leuk

We lieten jullie al een tijdje geleden kennis maken met de Autoblow AI. Een revolutionaire ‘pijpmachine’ die veel andere seksspeeltjes voor mannen overbodig zou maken. Deze Autoblow beweegt namelijk ten eerste volledig uit zichzelf, maar past zich ook aan naargelang jouw genot. Een ‘pijpmachine’ met een eigen brein dus.

Een magische blowjob tijdens het rijden

De makers van de Autoblow AI hebben nu zowaar een geüpgraded versie van hun immens populair blowjob-apparaat. Maak namelijk kennis met de ‘Automoblow’. Net zoals de originele versie zit er een hartslagmeter in dit hebbeding en zo kan de Autoblow dus ook weten hoe hard jij aan het genieten bent.

Afhankelijk van jouw voorkeuren zal de ‘zuigkracht’ vervolgens sterker of steviger worden. Met 250 standen is het moeilijk voor een dame (of man) om hier natuurlijk aan te tippen.

Het verschil met de originele versie is dat deze ‘Automoblow’ ook in de wagen kan gebruikt worden. Even ontstressen terwijl je in de file staat, is dus echt een mogelijkheid. De arm die meegeleverd wordt bij de ‘Automoblow’ kan je in de bekerhouder plaatsen en naar hartelust aanpassen. Zo krijg je dus een stevige mechanische pijpbeurt tijdens je auto ritjes .

Lyrische reviews

Sommige heren zijn al helemaal verkocht aan hun ‘slimme’ apparaatje. “Een pijpbeurt waar nog veel dames iets van kunnen leren”, aldus sommige kopers. In combinatie met deze arm kan je dus eigenlijk ook overal op de weg genieten.

Eén dame schreef zelfs in haar recensie dat ze het had gekocht als cadeau voor haar man, die het een WAUW-product’ vindt. Wellicht is ze gelukkig dat ze nu niet meer zelf het werk moet verrichten.

De Automoblow arm is in België helaas wel moeilijk verkrijgbaar, maar de gewone versie van deze automatische masturbator is nu al wel beschikbaar. Gewoon rustig in je zetel of bed liggen dus, terwijl dit apparaat al het werk verricht.

Je kan de AutoBlow A.I. Machine hier kopen. (Nu tijdelijk met 32% korting)
In onderstaande video zie je hoe de Automoblow werkt.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
kmk
2 dagen geleden

Ha, nu weet ik pas waarom bepaalde chauffeurs rare stunts uithalen op de weg: ze houden er hun hoofd niet bij …