Is deze Satisfyer masturbator echt ‘een warme combo van vaginale en orale seks’? Wij deden de test

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Pabo

Corona en de lockdown heeft ervoor gezorgd dat 2020 het beste jaar ooit was voor seksspeeltjes. Naar verluidt zijn er afgelopen jaar dubbel zoveel pikante speeltjes verkocht in vergelijking met 2019. In België en Nederland is één van de meest verkochte seksspeeltje voor mannen, de Satisfyer Men – Heat Vibration.

Het broertje van de populairste vibrator ooit voor vrouwen

De redenen hiervoor zijn uiteenlopend, maar als het apparaat een fantastisch mix belooft tussen ‘vaginale en orale seks’ dan is de interesse gewekt natuurlijk. Het feit dat de meest populaire vibrator voor vrouwen ooit, de Satisfyer Pro 2, van dezelfde fabrikant komt, maakt de verwachtingen hoog natuurlijk. Maar is deze Satisfyer voor mannen nu eigenlijk ook de moeite? Wij besloten om het solo seksspeeltje aan een grondig test te onderwerpen.

We durven na heel wat masturbators te testen toch zeggen dat we ondertussen experts beginnen te worden op gebied van pikant speelgoed voor mannen. Onze favorieten zijn momenteel de AirTurn Masturbator en de Oral Masturbator van Teazers. Een echte pocketpussy blijft natuurlijk ook absoluut de moeite, al moet je dan wel zelf een beetje meer werk doen natuurlijk.

Bij aankomst van het pakje bleek alvast dat deze Masturbator in een zeer strakke, professionele doos werd geleverd. Niet eentje dus vol met blote vrouwen op waar je bijna angstig de doos vanonder in je vuilniszak stopt zodat een bezoeker deze toch maar nooit per ongeluk zou vinden.

Heerlijke warmte en zuigeffecten

De Satisfyer Men – Heat Vibration tracht vooral uit te blinken door zijn warmte. Zo kan je met een druk op de knop deze masturbator even laten opwarmen en na enkele minuten is hij ongeveer 40 graden warm. We hoeven daar niet flauw over te doen. Het voelt gewoon een heel stuk prettiger om je pretstok in een apparaat te stoppen dat aangenaam warm is en niet fris aanvoelt. Op gebied van warmte is het dus eigenlijk net zo prettig als echte seks.

Maar waar het natuurlijk voornamelijk om draait zijn de vibraties. Er zijn heel wat verschillende vibratieprogramma’s en je hebt in theorie als je alles combineert maar liefst 70 verschillende vibratiecombinaties. Het gaat meestal om een heel snelle afwisseling tussen hard en zacht ‘gezuig en getril’ tot langere pauzes maar dan wel met een heel stevig zuigeffect. Deze Satisfyer Heat Vibration heeft een insteeklengte van zo’n 7,5 cm en focust zich vooral op het genot op en rond je eikel (of je moet al heel klein geschapen zijn).

Het voelt eigenlijk altijd heel prettig en gelukkig nooit onaangenaam omdat het plots ‘te hard’ gaat. Op de lagere standjes kon ik wel nooit klaarkomen en op de hogere standen had ik ook nog wel wat tijd nodig, maar het is sowieso wel een heel prettige afwisseling van het gewone ‘handwerk’. Het apparaat gewoon zijn ding laten doen terwijl je rustig een pikant filmpje kan kijken, heeft natuurlijk wel zijn charme. Maar je moet wel even je tijd nemen om te genieten.

Last but not least is deze Satisfyer Heat Vibration ook waterbestendig dus in theorie kan je hem ook gewoon mee onder de douche nemen. Het genoot soms zelf mijn voorkeur zodat het ‘opkuiswerk’ achteraf dan redelijk onbestaande is.

Conclusie: een heel leuke masturbator om af te wisselen van het handwerk

Er is nog steeds wat taboe rond seksspeeltjes voor mannen en dat is als je erover nadenkt best bizar omdat de gemiddelde man nu eenmaal regelmatiger masturbeert dan de meeste vrouwen. De Satisfyer Heat Vibration is dan ook absoluut een heel leuke afwisseling van het handwerk en het voelt simpelweg ook beter dankzij de warmtefunctie onder andere. Ik ga echter ook niet beweren dat het een perfecte vervanging is voor seks of een echte pijpbeurt, maar het is wel een ervaring die je gevoeld moet hebben.

Het zou leuk geweest zijn, moest er nog meer gestimuleerd worden dan enkel de eikel, maar voor de prijs mag je eigenlijk niet klagen. Maakt deze Satisfyer dus de hype waard? Het is zeker een topapparaat dat schitterend is als eerste masturbator ooit, maar het hangt er ook wat vanaf van wat je verwacht.

Zo heb ik persoonlijk iets meer genoten van de vibraties van de ‘Oral Masturbator’ van Teazers. Ik vond deze iets intenser, maar dat kan natuurlijk ook een kwestie van smaak zijn. Ook de AirTurn Masturbator die de hele penis stimuleert en niet alleen de eikel is weer een beetje anders. Deze is normaal duurder, maar heeft momenteel wel een korting van 30%. Al zal je met al deze masturbators sowieso een goede koop doen en deze Satisfyer is zeker een goed startmodel voor mannen die hun eerste stapjes wagen in de wereld van solo seksspeeltjes.

Meer info en de Satisfyer Mean Heat Vibration kan je hier kopen

Met de code FREESHIP krijg je nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending