Dit is wat de helft van de vrouwen nóg leuker vindt dan een stomende vrijpartij

Er zijn betere dingen dan seks

Natuurlijk genieten we allemaal, dus ook de vrouwen, van een hevige vrijpartij. Maar wat blijkt nu uit onderzoek van Eaters Digest… Liefde gaat wel degelijk ook door de maag! Veel vrouwen genieten meer van eten dan van (goeie) seks.

Eten of seks?

Eaters Digest ondervroeg 11.976 vrouwen en meer dan de helft van de ondervraagden – 60% om correct te zijn – geniet even hard van een lekkere maaltijd als van een vrijpartij. Straffer nog: zowat de helft van de vrouwen kiest voor eten als ze de knoop moeten doorhakken. ‘Slechts’ 1 op 4 dames koos voor de seks.

Een verklaring hiervoor hebben de onderzoekers niet echt, maar het is duidelijk dat dames een heerlijke maaltijd verkiezen boven een stomende sessie met hun partner. Iets dat we eigenlijk al lang hadden kunnen weten.

Check maar even Instagram en andere sociale media, en je merkt dat de hashtags #foodporn en #foodgasm heel goed scoren. De onderzoekers stellen wel dat we eten meer als een uitbreiding van onszelf zien. “Wat we eten – of niet eten – is een dagelijks testament van wie we zijn en hoe we ons leven leiden,” klinkt het.

Misschien moet je het vanaf nu zo doen: eerst lekker eten op restaurant en dan het ‘dessert’ thuis. Dan heb je alvast het beste van beide werelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.