Kortingen tot 50%: deze Durex-producten zijn nu spotgoedkoop en bezorgen je sowieso een pikante avond

Wat Durex kan het thuis gezelliger maken

We gaan de komende weken weer vooral moeten doorbrengen in ons eigen kot. Alle maatregelen worden weer een stuk strenger en er wordt zelfs al gepraat over een avondklok. Het zullen dus vooral gezellig avondjes met de partner (of alleen worden).

Misschien dus wel het ideale moment om wat extra Durex-producten in huis te halen om toch nog wat pikante avonden en nachtjes te beleven. Zo zijn er op Bol.com nu kortingen tot 50%, ideaal om je stock dus misschien wat aan te vullen:

Durex ‘Classic Jeans’ condooms

Deze condooms met extra glijmiddel zijn met de originele verpakking momenteel de nieuwe hype van de Durex-producten. Misschien niet per se de verpakking waarmee je extra gaat scoren met leuke zinnen op het doosjes zoals ‘Niet gespoten is altijd mis’ of ‘Seks in de morgen is een dag zonder zorgen’ heb je tenminste wel wat leuk leesvoer.

Je kan de Durex ‘Classic Jeans’ condooms hier kopenNu met 35% korting

Durex Massage Olie en Glijmiddel

Natuurlijk wordt ook de massage olie en glijmiddel in één massaal verkocht. Wat met deze gel altijd begint als een aangename massage eindigt meestal in een wilde glibberpartij. De olie kan overigens zowel vaginaal, oraal als anaal gebruikt worden. De ultieme olie dus.

Je kan de Durex Massage Olie en Glijmiddel hier kopenNu met 41% korting

Durex Pleasure Box – Een doosje vol kinky producten

Zin om je wederhelft gewoon te verrassen om zo een pikant avondje te beleven? Deze Pleasure Box van Durex is een boeiende cadeaubox met een spannende inhoud voor zowel hem als haar. 

Meer info en de Durex Pleasure Box kan je hier kopen

Transparante Durex Pleasure Ring – Voor stevigere en langere erecties

Deze Durex Pleasure Ring is de krachtigste penis ring op de markt volgens het bedrijf. Met een ring als deze word je pretstok geholpen om langer en steviger een erectie te houden. Niet tevreden van de ‘stijfheid’ van jouw materiaal dan helpt deze ring je blijkbaar door je een staalhard liefdesorgaan te geven.

Mannen met erectieproblemen zijn dankzij deze ring al vaak geholpen. Ook een echte aanrader als je vrouwlief eens wil verrassen met iets extra krachtig.

Je kan een Durex Pleasure Ring hier kopen – Nu met 15% korting

Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator

Natuurlijk hebben ze bij Durex ook wat voorzien voor de dames. Vibrators zijn big business dus enkele in hun assortiment kan natuurlijk niet ontbreken. Het is blijkbaar vooral de Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator die de kassa doet rinkelen.

Dit hebbeding is overigens een kleine en elegante vibrator. Perfect dus te gebruiken alleen, maar ook gewoon gezellig tijdens de seks. Hij is overigens ook volledig waterdicht dus extra pret onder de douche is perfect mogelijk met dit apparaat.

Je kan de Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator hier kopen. Nu met 39% korting

Durex Intense Orgasmic Gel

Deze Durex Intense Orgasmic Gel is een populaire stimulerend middel voor de vrouw. De gel kan worden aangebracht op en rondom de clitoris en geeft blijkbaar een verrassend prikkelend en tintelend effect.De gel zou voor meer gevoeligheid zorgen en een intensere beleving tijdens het voorspel en de seks. Sommige mensen vinden het producten geweldig, anderen vinden dat het te weinig doet. Zelf dus testen wat het bij jullie doet.

Je kan de Durex Intense Orgasmic Gel hier kopen.

Durex Condooms Orgasm’Intense

Natuurlijk worden er door Durex ook heel erg veel condooms verkocht. Vooral het Orgasm’Intense rubbertje doet het blijkbaar goed bij jong en oud. Deze condooms bevatten in tegenstelling tot de ‘gewone’ een stimulerende gel voor haar. Met daarbovenop ook nog eens ribbels en nopjes voor een maximale stimulatie. Blijkbaar een schot in de roos want kopers zijn altijd lyrisch over deze condooms.

Je kan de Durex Condooms Orgasm’Intense hier kopen. Nu met 34% korting

Durex Orgasm’Intense Vibrations Cockring

Deze vibrerende penisring zorgt niet alleen voor genot bij de dames, maar ook bij de heren. Het is ontworpen om te worden geplaatst aan de basis van de penis, deze komt dan regelmatig in contact met de clitoris.

Je kan de ring ook gebruiken voor extra sensatie op elk deel van het lichaam. Hij blijft overigens minstens 20 minuten trillen. Genoeg trilplezier voor beide partijen dus.

Je kan de Durex Orgasm’Intense Vibrations Cockring hier kopen. Nu met 24% korting

Een volledig overzicht met alle Durex-producten in korting

Er zijn momenteel tientallen Durex-producten in korting. Indien je eens wil kijken wat hun catalogus allemaal te bieden heeft:

Hier vind je het volledig overzicht van alle Durex-producten

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments