Man verdient 35.000 euro per maand omdat hij naakt poseert met vader, maar pa krijgt slechts 120 euro

Een ideetje als je wat extra centen wil verdienen?

We hebben al heel wat bijzondere OnlyFans-verhalen de revue zien passeren, maar dit is er toch eentje die echt wel onze wenkbrauwen doet fronzen. Maak kennis met de Britse Jake Herbert. Toen hij zo goed als blut was, besloot hij om het fenomeen OnlyFans uit te proberen.

In eerste instantie wou hij niet naakt gaan, maar toen de 26-jarige spierbundel als maar meer lucratieve voorstellen kreeg om naaktfoto’s te tonen, besloot hij er dan toch voor te gaan: “Ik vroeg aanvankelijk hoeveel ze voor zulke foto’s wilden geven. Dat waren eigenlijk heel aardige bedragen dus ben ik er maar op ingegaan.”

Een blote papa inschakelen voor het grote geld

Zijn account begon te groeien en al snel verdiende Jake gemiddeld tussen de 7.000 en 8.000 euro per maand. Die bedragen waren echter nog maar het begin. Toen hij namelijk een topless selfie van hem en zijn vader toonde in de plaatselijke fitness kreeg Jake plots een ‘geniaal’ idee.

“Ik wist dat indien ik ‘next level’ wou gaan qua inkomsten dat ik iets moest doen waar iedereen over zou praten. Nadat we vragen en complimenten kregen over die ene topless foto met mijn pa zei ik tegen hem dat we dit ook in geld moesten omzetten. Ik overtuigde hem door te zeggen dat we niet iets seksueel met elkaar zouden doen.”

Wat volgde was de ene poedelnaakte foto na de andere samen met zijn vader. Naakt onder de douche, naakt in de keuken, overal waar je maar kan voorstellen. Zijn idee bleek een megasucces te zijn want Jake verdient tegenwoordig maar liefst 35.000 euro per maand met OnlyFans.

Ondanks dat hij nu geld als slijk verdient, blijkt Jake wel een gierigaard. Zo geeft hij vaderlief amper 120 euro per maand voor naakt te poseren: “Ik weet dat ik hem eigenlijk meer zou moeten geven, maar ik heb dit idee wel bedacht natuurlijk.”