Mensen maken tijdens de lockdown waanzinnige cinema’s in hun tuin en de resultaten zijn verbluffend (foto’s)

Je moet iets doen tijdens de coronacrisis

Voor terug naar de bioscoop te gaan, moeten we nog minstens enkele weken wachten. Indien je dus op een gigantisch scherm wil genieten van een spectaculaire film is het sowieso nog een tijdje geduld uitoefenen. Of toch niet?

Maak met een beamer een cinema in je tuin

De nieuwste hype tijdens de coronacrisis zorgt namelijk voor een zeer leuk en gezellig alternatief. Overal ter wereld worden er plots zeer veel kwalitatieve beamers verkocht, (hier zie je 10 populairste beamers in België) waardoor je op een eindeloos groot scherm zonder enig kwaliteitsverlies kan kijken.

Een kwaliteitsvolle beamer waar je gewoon in prachtige 1080p of zelfs 4K Netflix of Disney+ op kan kijken is overigens ook helemaal niet zo duur als bijvoorbeeld een splinternieuwe tv en het voordeel is dat je deze makkelijk kan verplaatsen.

Heel wat mensen gebruiken de lockdown nu dus ook om een eigen cinema in hun tuin te maken. Ontzettend gezellig en een filmavondje met je wederhelft of (knuffelcontact-)vrienden is zo plots een heel stuk memorabeler. De resultaten zijn vaak overigens verbluffend.

Lees verder onder de foto’s

Ook een cinema in je eigen tuin?

Wil je nu ook een hele cinema in je eigen tuin zetten zonder daar al te veel geld aan te besteden dan hebben we enkele aanraders. Deze drie onderstaande zijn prijs/kwaliteit echt de moeite en kan je zowel binnen als buiten gebruiken op eender welk oppervlak. Hier kan je trouwens de 10 meeste verkocht en populairste beamers bekijken in België.

LifeGoods Mini Beamer – Spotgoedkoop, maar nog altijd kwalitatief

Deze beamer van LifeGoods is één van de populairste op de markt. Vooral prijs/kwaliteit gezien is het een schitterende aankoop. Zo projecteert deze perfect 1080p beelden tot een beeldbreedte van maar liefst 508 centimeter.

Daarnaast heeft de projectorlamp een levensduur van zo’n 50.000 branduren en gaat deze dus zeker 10 jaar mee. Je kan ook elk mogelijk toestel zoals een laptop, chromecast, gaming console, Apple TV, … hierop aansluiten. Voor een prijskaartje onder de 100 euro kan je echt niet klagen met deze Mini beamer.

Meer info en de LifeGoods Mini Beamer kan je hier kopen.

Anker Nebula Apollo Smart Mini beamer – De kleinste beamer ooit

Deze Anker Nebulla is een beamer die amper 13 centimeter groot is en nog geen 600 gram weegt. Eén van de kleinste beamers die je zal vinden en je dus gemakkelijk overal naar mee kan nemen. Op reis, in je tuin, in je huis, naar je vrienden, … Compacter vinden is bijna onmogelijk.

Deze Smart Mini beamer kan tot een schermgrootte van 100 inch gaan dus ook dat is behoorlijk indrukwekkend. Met een batterijduur van 4 uur is dit dan weer meer dan lang genoeg om geen stopcontact nodig te hebben.

Meer info en de Anker Nebula Apollo Smart Mini beamer kan je hier kopen.

BenQ 4K DLP Beamer – Het neusje van de zalm

Bovenstaande beamers zijn natuurlijk aanraders, maar indien je geen problemen hebt om nog wat dieper in je buidel te tasten, kan het nog een stuk beter. Deze BenQ beamer geeft namelijk perfecte 4K beelden weer en in een eender welke ruimte.

Door het hoge aantal lumen krijg je dus zelfs buiten tijdens klaarlichte dag perfect beeld. Deze beamer kan dan ook concurreren met heel wat peperdure 4K tv’s van vandaag de dag en deze beamer kan je dan nog op eender welke doek of muur projecteren. Een waanzinnig apparaat, al hangt daar natuurlijk wel een prijskaartje aan vast.

Meer info en de BenQ 4K Beamer kan je hier kopen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments