Met deze 5 geweldige tips kan je jouw vrouw/vriendin nog eens bloedgeil te krijgen

Je weet weer wat te doen

Zin in een stevig potje stomende seks, maar heeft je vrouw/vriendin meestal het libido van een al lang uitgestorven Dodo, dan zijn er wel enkele tips die daar verandering in kunnen brengen.

Pas deze toe en je vriendin/vrouw zal je bereiden als een amazone die al 40 jaar geen man heeft gezien. Zaadvragende ogen en botergeilheid gegarandeerd! Althans dat is toch de theorie.

1. Begin met sexting

Start je voorbereiding onderweg naar huis. Stuur flirterige, plagerige of gewoon expliciete berichten over wat je allemaal met haar van plan bent. Betrek keukentafels, bedden en eventueel zelfs bezemkasten in het verhaal.

Geloof ons het is de boete voor het gebruik van een smartphone achter het stuur waard. Tip van de dag: je fluit naar een wildvreemde sturen is geen sexting. Doe dus Sean, Stan of Peter best niet na.

2. Maak het gezellig

Ben je eerder thuis, start dan al met de voorbereidingen. De juiste muziek, meer kaarsen dan in de gemiddelde kerk en als je het kan zonder je appartement in de fik te steken: Kook!

3. Kus passioneel en fluister in het oor

Fluister lieve woordjes in haar oor, lik aan de oorlel en kus met passie. Neem je tijd, je tong is geen betonmolen. Laat het voorspel en het elkaar ontdekken maar lekker lang duren. De rekeningstand, de klusjes die moeten gedaan worden en dat je wat buikloop hebt zijn praktische info, geen lieve woordjes.

4. Geef haar een fantastische massage

Geef haar van kop tot teen een fantastische massage met olie, behalve als ze daar ontzettende irritatie van krijgt. Uiteraard kan je af en toe strategisch je vinger laten uitglijden. Zorg er in elk geval voor dat ze niet in slaap valt, we weten allemaal hoe ‘vrolijk’ de gemiddelde vrouw wakker wordt.

5. Neem je tijd tijdens de seks

Ook al ben je sportief, hier gaat het niet om de snelste tijd! Verken alle zones, switch regelmatig van standje en geniet van elkaar. Straal vertrouwen uit en toon aan dat je weet waarmee je bezig bent.

Verwittig alvast de buren op voorhand en veel plezier! Indien dit alles niet werkt, pak eens wat vaker de stofzuiger vast of doe de afwas eens. Je wederhelft zal je dankbaar zijn en indien niet dan is je huis tenminste proper.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments