Met deze Erotische Adventskalender zet je dit jaar de feestdagen gigantisch pikant in

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Pabo

Het is bijna oktober en dat wil zeggen dat binnen een 90-tal dagen het alweer Kerstmis is. 2021 was nog altijd verre van een schitterend jaar, net zoals 2020. Wil je echter na alle miserie van 2021 toch heel pikant en opwindend eindigen? Dan is de erotische adventskalender misschien wel iets voor jou. Een kalender die heel wat pikante verrassingen bevat. Het is eens wat anders dan die chocolaatjes of koekjes in een adventskalender.

Het ultieme erotische cadeau voor je partner en jezelf

Net zoals een andere adventskalender bevat deze 24 grote en kleine verrassingen. Deze keer dus geen zoetigheid, maar spannende seksspeeltjes en nog andere leuke, erotische verrassingen die het alvast heel wat heter gaan maken in de slaapkamer. Wij hebben hem alvast uitgepakt en zoals je in de foto’s kan zien is het echt wel de moeite. De kalender ziet er niet enkel fantastisch uit, maar de speeltjes en andere erotische producten zijn heel afwisselend.

De kalender van 2020 was een daverend succes, in 2021 gaat deze momenteel nog vlotter over de toonbank. Zeker na de lyrische reviews van de vorige adventskalender. In de eerste weken momenteel werden er al duizenden online verkocht. Vorig jaar was deze immens populaire kalender zelfs al uitverkocht weken voor de feestdagen echt begonnen.

Winkelwaarde van 499 euro met 75% korting

Indien je alle speeltjes en andere verrassingen uit deze adventskalender apart zou kopen dan is winkelwaarde van al deze erotische producten is gezamenlijk normaal € 499. De kalender zelf is echter maar liefst 75% goedkoper en alles is ook nog eens heel leuk verpakt. Een vakje openen was ongetwijfeld nog nooit zo opwindend als met deze adventskalender. Echt het ultieme erotische cadeau dus voor jezelf en je partner. Een absolute aanrader dus.

Meer info en de erotische adventskalender kan je hier kopen

Met de code CLINT5EURO krijg je ook nog een extra korting van 5 euro


Leave a Reply

Your email address will not be published.