Met deze spotgoedkope soundbars en Home cinema-sets maak je van jouw woonkamer een cinemazaal

Een cinema in je eigen living

Veel mensen investeren in een goed tv-toestel, maar de minderheid geeft ook daadwerkelijk geld uit een goed surround systeem of Home cinema-set. Het is nochtans een gigantische meerwaarde wanneer je naar series of films kijkt of zelfs voor de gamers onder ons.

Met het juiste toestel waan je jezelf zowaar in een cinemazaal. Achteraf terug gaan naar de speakers van je tv-toestel klinkt dan zelfs lachwekkend slecht. Je kan een paar duizenden euro’s aan uitgeven, maar dat hoeft absoluut niet. Zo kan je met een goede Home cinema-set of soundbar eigenlijk al een waanzinnige ervaring creëeren in je eigen woonkamer. Wij sommen even enkele aanraders op:

Philips TAPB405/10 – Smart soundbar met subwoofer

Een geweldige soundbar inclusief subwoofer om het nog net een tikkeltje beter te maken. Kers op de taart is de ingebouwde spraakherkenning zodat je met deze SoundBar het laatste nieuws of je favoriete programma kunt opvragen, vanaf overal in de kamer.

Meer info en de Philips Smart soundbar kan je hier kopenNu met 36% korting

Sony BDV-E2100 Home Cinema System + 3D Blu-Ray speler

Het vullen van jouw woonkamer met helder en gedetailleerd bioscoopgeluid hoeft niet duur te zijn. Deze home cinema set is ideaal voor de muziek en filmliefhebber met een beperkt budget. Door het 5.1-kanaals Surround Sound-Systeem zorg je voor een filmbelevenis waar jezelf midden in zit. Extraatje is de 3D Blu-Ray speler die je er ook nog bij krijgt.

Meer info en de Sony Home Cinema System kan je hier kopenNu met 24% korting

Samsung HW-N400 Soundbar – Spotgoedkoop, maar veel kwaliteit

Deze soundbar van Samsung is de goedkoopste in de lijst en misschien niet de allerbeste, maar voor een gigantisch scherpe prijs krijg je nog steeds immens veel kwaliteit. Het verschil met je gewone tv-geluid is met deze soundbar nog altijd ongezien groot.

Meer info en de Samsung HW-N400 Soundbar kan je hier kopenNu met 36% korting

LG LHB625M Home Theater 5.1 – Blu-ray-speler

Meer info en de LG Home theater kan je hier kopen 

JBL Bar 2.1 Deep Bass Zwart – Met draadloze subwoofer

Met deze JBL soundbar breng je jouw favoriete films, serieus en sport tot leven. Het totaal systeemvermogen van 300W zorgt voor kamervullend geluid en een echte bioscoop ervaring. De 6.5″ draadloze subwoofer levert diep tevens imponerend geluid, waardoor je de bas echt ervaart.

Meer info en de JBL soundbar kan je hier kopenNu met 23% korting

Scherp geprijsde soundbars op Bol.com

Er staan overigens tientallen soundbars op Bol.com met een zeer scherpe prijs. Heel wat aanraders om van jouw living een kleine cinema te maken.

Je kan alle soundbars die in korting zijn hier bekijken

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments