Mia is een erotische ‘Hypnose Meesteres’: “Ik kan een man zijn eigen zaad laten drinken”

Een bijzondere job

Een erotische hypnose meesteres, wij hadden er nog nooit van gehoord, maar blijkbaar bestaan ze dus echt. De Nederlandse Mia is zo een dame die dat als beroep doet. Kort samengevat, zij domineert mannen en vrouwen doormiddel van hypnose. Zij doet dit overigens niet live, maar steeds digitaal.

Mia is een erotische meesteres

Wat is zo’n erotische hypnose nu eigenlijk en wat houdt zo’n job als meesteres nu exact in? Mia vertelde in een uitgebreid interview over haar toch wel redelijk uniek werk: “Erotische hypnose is eigenlijk een vorm van begeleide meditatie. Onder hypnose zijn, kan je het beste vergelijken met dagdromen of wanneer je jezelf helemaal in een film verliest. Ik plan eigenlijk suggesties in iemand zijn hoofd. Bij erotische hypnose zijn dat suggesties die met plezier te maken hebben.”

Mia haar klanten kleden zich tijdens een hypnosesessie vaak helemaal uit of doen iets heel comfortabel aan. Ze gaan dan in bed liggen of zitten in een aangename stoel. Daarna zetten ze hun headset op en luisteren ze naar Mia haar verhaal, voor het overige moeten klanten dan niets meer doen behalve luisteren.

“Ik hou me bezig met ‘female domination’. Een vrouw die dominant is en de andere persoon die luistert is dan heel onderdanig. Je hebt echter wel heel wat verschillende dingen. Zo heb je ook milde en zachte erotische hypnose, maar je hebt ook heel expliciete en kinky hypnose.”

‘Ik kan een man zijn eigen zaad laten drinken’

Mia maakt heel wat hypnose tapes vooraf, maar ze krijgt ook zeer veel verzoeken. Er zijn veel mensen die blijkbaar graag geforceerd willen worden om dingen te doen die ze normaal nooit zouden doen: “Zo heb ik onlangs iemand door een heel mooi fantasieverhaal gesleept met een vrouw die op bed ligt met allemaal slaven rond haar heen om haar te bevredigen en jij staat in een kast in een hoekje verstopt. Ze betrapt jou vervolgens en jij bent in je broek klaargekomen en ze zegt tegen jou ‘maak het schoon’.”

“Op dat moment ben je zo onder de indruk dat je het ook echt doet in je fantasie. Maar veel mensen worden dan wakker en die hebben dan zo iets van ‘ik wil het proberen om mijn eigen zaad te drinken’. Dat zijn dan meer extreme versies die ik doe en het is voor niemand schadelijk en voor iedereen leuk. Ik vind het dan heel erotisch dat je mensen kan overtuigen om dingen te laten doen waar ze eerst van zeiden, ‘dit doe ik nooit’. En achteraf genieten ze er zelfs van.”

Mia is blijkbaar zelf ook een deugniet want ze gebruikt erotische hypnose ook in haar privéleven. Ze doet dit dan op haar vriend en steeds met zijn toestemming en enkel voor zaken die hij ook echt leuk vindt. Al heeft ze hem in het begin van hun relatie wel eens stiekem gehypnotiseerd voor haar eigen genot: “Ik heb toen ik hem net leerde kennen stiekem gehypnotiseerd. Ik heb hem dan verslaafd gemaakt om aan mijn kut te likken. Het werkte ook want later zei hij vaak ‘ik voel me gewoon alsof het moet. Ik wil je nu beffen.”

Het gehele interview met Mia waar ze nog dieper in gaat op erotische hypnose zie je hieronder:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments