Deze revolutionaire ventilator is de natte droom voor sneeuwvlokjes die altijd smelten tijdens elke hittegolf

De ventilator der ventilators

Een ventilator heeft bijna iedereen wel in huis, maar wat zijn het toch soms verschrikkelijke rotdingen met beperkte opties of om door het heus mee te sleuren. Dat een ventilator echter ook geweldig en revolutionair kan zijn, bewijst dit geweldige apparaat.

Aangezien het deze week op sommige plekken minstens 30 graden is, is dit misschien wel de droomaankoop om niet te smelten in de komende dagen.

De slimme ventilator die alles kan

Maak kennis met de Whisper Flex Smart Ventilator: het draadloze wonder. Deze ventilator is ten eerste al volledig draadloos en weegt bovendien amper 4,2 kg. Je kan deze dus makkelijk overal in je huis zetten zonder een halve verhuis met stekkers.

Boven is dit geweldige hebbeding ook volledig in hoogte verstelbaar. En met volledig bedoel we ook echt volledig. Zo kan je deze op een normale hoogte voor een ventilator zetten, maar je kan hem ook zo hard verkleinen dat hij op een salontafel of nachttafeltje kan gezet worden. Zowel een tafel- als vloermodel dus.

Lees verder onder de foto

Daarnaast heeft hij ook een verticale en horizontale swing. Zodat hij niet alleen op jou kan gezet worden, maar de hele kamer kan verfrissen. Deze Whisper Flex is dan een echte ‘allrounder’. Hij heeft 26 standen, is energiezuinig en heeft een krachtige motor met dubbele ventilatorbladen.

De windsterkte kan ook maar liefst tot 15 (!) meter ver gaan.

Bedien met je smartphone of afstandsbediening

Je kan deze ventilator ook met de volledig gratis smartphone app bedienen of met de bijgeleverde afstandsbediening. Indien je dus bijvoorbeeld op jouw terras wil liggen in een tuinstoel, kan je de Whisper Flex meenemen en alles gewoon aanpassen zonder dat je uit je zetetje moet komen of het apparaat moet aanraken.

De opties op de smartphone app zijn immens uitgebreid. Zo kies je naar welke kant hij moet draaien, hoe hard of zacht hij moet gaan. Je kan tevens ook kiezen of je hem in de natuurlijke windmodus zet om echte wind te stimuleren of de nachtmodus zodat hij echt muisstil is.

Lyrische reviews

Het gaat hier overigens niet zomaar om een verkoopspraatje. De Whisper Flex die zowel in het wit als in het zwart verkrijgbaar is, blijkt ook echt de revolutie te zijn onder de ventilators. De reviews van mensen die hem hebben zijn dan ook lyrisch.

Hij wordt vooral geprezen omdat hij muisstil is, volledig op afstand met de smartphone te bedienen is, een strak design heeft en door de overvloed aan opties. Een must-have dus in elke huis om die bloedhete zomerdag lekker fris door te komen.

Je kan de Whisper Flex Smart Ventilator hier kopen.

In onderstaande video’s zie je hoe de ventilator exact werkt.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments