Dit revolutionaire speeltje geeft mannen zowaar ‘een vrouwelijk orgasme’

Dit is echt iets uniek

Vaak wordt er gezegd dat een vrouwelijke orgasme intenser en beter is dan een mannelijk orgasme. Niet alleen duurt een gemiddeld orgasme bij de dames langer, het genot zou ook nog een stukje hoger liggen dan bij de heren. Iets dat je jammer genoeg nooit zal kunnen ervaren als man, of toch?

Een seksspeeltjes-bedrijf heeft enige tijd geleden namelijk een gloednieuw apparaat op de markt gebracht dat ze zelf revolutionair noemen. Maak kennis met de Arcwave Ion, een seksspeeltje dat mannen een vrouwelijk orgasme moet geven. Het zou een heel andere sensatie geven in vergelijking met andere masturbators.

Ervaar als man een vrouwelijk orgasme

Zo maakt dit unieke apparaat gebruik van pulserende luchtgolven om de top van je pretstok te stimuleren. Het werkt dus volledig anders dan de concurrenten en laat je daardoor ook iets heel anders voelen qua genot. Eigenlijk kan je het omschrijven als een mannelijke versie van de immens populaire luchtdruk vibrator voor vrouwen.

Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat in de top van penis dezelfde stimulatiepunten zitten als bij de clitoris. Deze stimulatiepunten worden in de praktijk niet tot heel weinig gestimuleerd bij strelingen, handwerk, orale seks of penetratie, maar wel dus wel met deze Arcwave.

De resultaten waren alvast waanzinnig. Voor de release van dit seksspeeltje werd deze Arcwave getest door meer dan 1.000 mannen. Maar liefst 70% van de heren die het producten mocht testen, gaven aan dat hun orgasme veel intenser was met dit apparaat. Sommige heren omschreven klaarkomen zelfs als ‘ongezien explosief en overweldigend’.

Hoe werkt het?

  1. Doe je Arcwave Ion aan door te drukken op (+) tot het trilt. Het start dan in ‘Smart Silence mode’

2. Doe wat glijmiddel in je Arcwave Ion

3. Doe ook wat glijmiddel op je penis om op optimaal te genieten

4. Stop je pretstok in het apparaat en geniet van ‘een vrouwelijk orgasme’

Nu al een gigantisch succes

Deze Arcwave is nog maar enkele maanden op de markt, maar is nu al een groot succes. Zo werden er al tienduizenden apparaten verkocht. Een vrouwelijk orgasme hebben, spreekt bij heel veel mannen duidelijk tot de verbeelding. Je hem ondertussen ook in België en Nederland trouwens kopen.

Laatste leuke dingen om te weten is dat de Arcwave volledig waterdicht is en dat er maar liefst 8 intensiteit levels zijn op het apparaat. De intensiteit van je genot kan je dus volledig zelf kiezen.

Meer info en de Arcwave Ion Masturbator kan je hier kopen

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments