Op deze 7 plaatsen gaan koppeltjes het liefste van bil (buiten de slaapkamer)

Wat is jouw favoriet?

De slaapkamer is nog altijd ‘the place to be’ om te vogelen, van grond te gaan, te rampetampen, te seksen, of hoe je het ook wil noemen… Maar wat zijn de andere favoriete plekken van de seksende wereldbevolking? Lovehoney, een webshop voor seksspeeltjes, zocht het even uit.

Ze vroegen aan al hun klanten om hun favoriete plekjes binnen- (of buitenshuis) aan te duiden om de verticale samba te dansen en duizenden antwoorden later maakte ze deze top 7. De slaapkamer won dus met overmacht, maar wat vinden koppeltjes nog geweldig?

7. De trappen

De trappen halen een score van 47%. Ook weer een plaats om een en ander uit te proberen. Maar… niet zo eenvoudig en ook niet helemaal zonder risico’s!

6. De auto

De auto scoort ook niet slecht. De grotere modellen al wat beter dan de kleine. Als je de versnellingspook buitenspel kan zetten, dan ben je weg voor een helse rit!

5. De tuin

Goed voor een score van 58%. Alleen opletten voor meekijkende buren! En de hond zet je misschien best ook even in zijn hok.

4. De keukentafel

We hebben hier ooit al eens geschreven dat vele vrouwen eten boven seks verkiezen. Vandaar mag het ook niet verbazen dat er in de keuken al eens andere dingen gebeuren dan soep maken…

3. De zetel

Tja, een zetel is eigenlijk gewoon ook een soort van bed. Dit is trouwens de ideale plaats om wat nieuwe standjes uit te proberen!

2. Het bad

De badkuip staat met 89% op de tweede plaats, niet verwonderlijk als je ziet wie de koploper is. Al vragen wij wel hoe je sommige standjes comfortabel doet in bepaalde badkuipen.

1. De douche

92% van de ondervraagden geniet van een stomende vrijpartij onder de douche. Toch wel opletten hiermee, want een ongeval is snel gebeurd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.