Op zoek naar een kerstcadeau voor de vriendin? Deze prachtige ketting geeft dames letterlijk een orgasme

De perfecte cadeau voor vrouwlief!

De Kerstperiode komt er binnenkort weer aan. Normaal de gezelligste tijd van het jaar (al moet dat nog blijken in 2020 met COVID-19), maar net zoals altijd is het als man weer op zoek gaan de perfecte cadeau voor vrouw/vriendin. Wat moet je deze keer weer in godsnaam kopen?

Een juweeltje dat je vriendin laat klaarkomen

Wij hebben alvast een suggestie waarmee je echt zal scoren bij je wederhelft. Er is sinds een tijdje namelijk een prachtige ketting te koop genaamd de Crave Vesper Ketting. Subtiel, mooi en elegant, maar dit juweeltje heeft nog een ander voordeel tegenover haar concurrenten.

De Crave Vesper is tegelijkertijd namelijk ook een vibrator. Je vriendin kan dus het juweel heel de dag dragen en op eender welke plek even druk eraf halen met haar ketting. We hebben geen idee hoe de makers dit idee hebben bedacht, maar gezien de geweldige verkoopcijfers van dit hebbeding, blijkt het een gat in de markt te zijn.

Het unieke juweel is volledig roestvrij en mag dus ook heel nat worden (je vriendin kan dus echt losgaan). De ketting die je dus ook als vibrator kan gebruiken, is fluisterstil en heeft drie essentiële modi: laag, gemiddeld en hoog + pulserend – niet teveel en net genoeg volgens de dames.

Je vrouw zal sowieso gelukkig zijn met haar cadeau. Al kan het natuurlijk dat ze deze dagelijks wil dragen en ‘s avonds plots altijd moe, maar voldaan thuiskomt.

Meer info/foto’s en Crave Vesper Ketting kan je hier kopenNu met 15% korting

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Logic
10 dagen geleden

Yeah …welke vrouw loopt er nu niet graag met een zichtbare dildo rond hare nek ……