Overspel vs. Huisvrouw: 0-1

Het plegen van overspel zou volgens onderzoek slecht bij 31% van de bedriegers aanleiding kunnen geven om hun partner te verlaten. Meer zelfs, amper 15% zou het overwegen om met zijn of haar minnares of minnaar een verder leven te beginnen. Deze weinig verbazende cijfers werden bekend na een ondevraging van ruim 4.600 vrouwen en […]

Het plegen van overspel zou volgens onderzoek slecht bij 31% van de bedriegers aanleiding kunnen geven om hun partner te verlaten. Meer zelfs, amper 15% zou het overwegen om met zijn of haar minnares of minnaar een verder leven te beginnen.

Deze weinig verbazende cijfers werden bekend na een ondevraging van ruim 4.600 vrouwen en mannen die een datingssite bezoeken op zoek naar een snelle wip. 76% van die ondervraagden overweegt en heeft wel degelijk seks met iemand anders, maar keren uiteindelijk steeds braafjes terug naar huis, daarbij smachtend naar échte liefde en genegenheid.

Vreemdgaan is volgens de resultaten een “herontdekking van het avontuurlijke en het passionele van een one-night stand.” Daarna gaan de meesten met andere woorden gewoon weer verder met hun leven. Geborgenheid (35%), liefde (29%), stabiliteit (19%), een gezin (12%), en gelukzaligheid (5%) zijn immers de doorslaggevende elementen die de vaste relatie doen primeren boven een match op verplaatsing.

Wat houdt de takken-zetters nog meer tegen om het thuisnest te verlaten? “Ik heb geen andere partner nodig (42%)”, “ik wil enkel seks en passie en verder niets (38%)”, “enkel seks is niet voldoende (11%)”, “het is niet makkelijk om meer dan enkel een seksuele klik te vinden (9%)”. Conclusie: vreemdgaan vinden we leuk, maar thuis gaan slapen, na het vogelen met een ander uiteraard, vinden we nog leuker.

Bij Clint zijn we geen moraalridders en vellen dus geen enkel oordeel over al deze resultaten, maar wie toch eens iets ondeugends zou overwegen, vrijgezel of niet, raden we Vlaanderens grootste en spannendste datingsite aan: Club41. Have fun! (BD)

Leave a Reply

Your email address will not be published.