Pijpbeurten worden overbodig: dit seksspeeltje is het eerste blowjob-apparaat met een eigen brein

De toekomst is hier

Maak kennis met de Autoblow AI. Een revolutionaire ‘pijpmachine’ die alle andere seksspeeltjes voor mannen overbodig zou maken. Deze Autoblow beweegt namelijk ten eerste volledig uit zichzelf, maar past zich ook aan naargelang jouw genot. Een ‘pijpmachine’ met een eigen brein dus.

Slimme pijpbeurten

Er zit namelijk een hartslagmeter in dit hebbeding en zo kan de Autoblow dus ook weten hoe hard jij aan het genieten bent. Afhankelijk van jouw voorkeuren zal de ‘zuigkracht’ vervolgens sterker of steviger worden. Met 250 standen is het moeilijk voor een dame (of man) om hier natuurlijk aan te tippen.

Lees verder onder de foto

Deze Autoblow heeft overigens zelfs standjes om je extra snel te laten klaarkomen of iets langzamer als je jouw uithouding wil testen. Indien je jezelf dan ooit nog eens aan het echte werk waagt, zijn je prestaties eens zo indrukwekkend.

Lyrische reviews

Sommige heren zijn al helemaal verknocht aan hun ‘slimme’ apparaatje. “Een pijpbeurt waar nog veel dames iets van kunnen leren”, aldus sommige kopers. Anderen verkiezen dan nog wel echte dames (of heren).

E”n dame schreef zelfs in haar recensie dat ze het had gekocht als cadeau voor haar man, dit het een WAUW-product’ vindt. Wellicht is ze gelukkig dat ze nu niet meer zelf het werk moet verrichten.

Je kan de AutoBlow A.I. Machine hier kopen. (Nu tijdelijk met 17% korting)
In onderstaande video zie je in een leuke cartoon uitgelegd hoe het exact werkt.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments