Rachel heeft vaste partner, maar is verslaafd aan onenightstands: "Mijn lief kan me niet temmen!" LIFESTYLE
Rachel heeft vaste partner, maar is verslaafd aan onenightstands: "Mijn lief kan me niet temmen!"
LIFESTYLE

Rachel heeft vaste partner, maar is verslaafd aan onenightstands: "Mijn lief kan me niet temmen!"

Marketingassistente Rachel heeft onlangs onthuld hoe ze verslaafd is geraakt aan onenightstands, terwijl ze wel een vaste relatie heeft. Ze zegt dat ze ‘opgewonden raakt van het slapen met een nieuw iemand’. Ze deed de onthulling op IllicitEncounters.com, de grootste ‘affairesite’ van het Verenigd Koninkrijk, waar ze ook vaak haar sekspartners vindt.

Rachel zei dat seks ‘een beetje als eten’ is, omdat het saai kan worden als je steeds hetzelfde eet. "Het is veel leuker als je iets nieuws probeert," zei ze. "Mijn partner weet dat hij me nooit gaat temmen, en hij weet dat ik met andere mensen slaap. Hij vindt het niet erg zolang ik discreet ben en geen nieuwe jongens ontmoet waar onze vrienden ook uitgaan. Het is een stuk makkelijker als je een niche site gebruikt waar iedereen op hetzelfde uit is.”

Vrijblijvende seks

"Ik maak van meet af aan duidelijk dat ik op zoek ben naar vrijblijvende seks en gek genoeg vinden de meeste mannen die ik ontmoet mijn eerlijkheid wel leuk en zouden ze willen dat meer vrouwen zo openhartig waren,” ging Rachel verder. Ze vertelde ook dat ze de afgelopen maand drie onenightstands had, en de eerste was met een hotelmanager die ‘net zoveel van seks houdt als zij’. Rachel voegde eraan toe: "Hij wilde het graag nog eens doen, maar ik ga liever verder door naar de volgende, want seks wordt snel afgezaagd.”

Drankje in de buurt, seks in een hotel

De tweede ‘wip’ die ze deze maand had, was met een buitenwipper die ze kende van in een van de plaatselijke discotheken. Ze vertelde: "Ik heb met hem altijd een flirterige relatie gehad, en hij bood me een lift naar huis aan toen ik de dancing verliet na een avondje uit met mijn vriendinnen. We wisten allebei wat er ging gebeuren." De derde stoeipartij was met een financieel directeur die ze ontmoette op IllicitEncounters.

“Hij pendelt dagelijks naar Londen, en we hebben elkaar ontmoet voor een drankje in de buurt van het station, en we hadden seks in een nabijgelegen hotel,” vertelde Rachel. “Hij zei dat het leuk was en dat zijn vrouw niet zo vaak zin heeft in seks als hij.” Nu de eindejaarsperiode nadert, plant Rachel veel meer onenightstands in de komende maand. Ze zei: "Ik hou van deze tijd van het jaar. Kerstmis is een geweldig afrodisiacum, en het is de tijd van het jaar waarin veel mensen onenightstands hebben."

Alcohol speelt een grote rol

Uit een onderzoek van IllicitEncounters.com onder 2.000 mensen bleek inderdaad dat ‘geïnteresseerden’ vijf keer meer kans hebben op een onenightstand in de maand voor Kerstmis dan in andere periodes van het jaar. Uit de studie bleek bovendien dat een derde van de vrouwen (32%) en een vergelijkbaar aantal mannen (36%) wel eens een onenightstand gehad heeft. Drank is trouwens de belangrijkste ‘factor’ voor onenightstands. De overgrote meerderheid van de vrouwen (82%) en mannen (84%) die een onenightstand hebben gehad, zeggen dat zij vooraf alcohol hadden gedronken.

(Intropic: Unsplash)

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties