Seksjournaliste vertelt in boek over seksfeestjes en eigen seksleven: ‘Ik ben een sloerie want ik geloof niet in monogamie’

Een fascinerende boek

De Nederlandse Marith Iedema is een bekende seksjournaliste over de grens. Bij ons nog niet al te bekend, maar wat ze te vertellen heeft, is absoluut boeiend te noemen. Zo schreef ze het fascinerende boek (S)experimenteren waar ze heel open over haar bijzonder ervaringen als seksjournaliste vertelt, alsook over haar eigen liefdesleven en onthult dat ze niet gelooft in monogamie.

Een vrouw van 300 kilo die door meerdere mannen werd genomen

In het boek komen haar eigen seksuele escapades aan bord en ook heel wat bijzondere verhalen over dingen die ze heeft meegemaakt als seksjournaliste. En dat sommige zaken heel bijzonder zijn, is een understatement vertelde ze aan FHM:

“Ik heb echt alles gezien. Op Wasteland heb ik een vrouw van 1.80 meter gebeft zien worden door een man van een meter hoog. Of een kerel die een eigen portabele drilboor had gebouwd met een dildo erop en daar allemaal mensen mee aan het neuken was.

“Ook zag ik een vrouw van 300 kilo waarbij allemaal mannen hun pikken overal in en tussen staken, ook tussen de vetrollen. Ik heb echt bizarre dingen gezien door de jaren heen. Dat soort heftige dingen zijn daar allemaal wel te zien.”

Ze was ook aanwezig op heel wat orgies, maar deed zelf nog niet mee. Al zou ze er wel voor openstaan. Over al deze feestjes vertelt ze dus ook uitgebreid in haar boek (S)experimenteren.

“Ik heb wel eens aan partnerruil gedaan met mensen die we tegenkwamen in een club, maar die feesten zijn voor mij vaak te heftig. Als ik één iemand zie die ik iets minder aantrekkelijk vind, dan vind ik het al lastig. Als ik iedereen aantrekkelijk vind, dan sta ik er absoluut voor open

Als seksjournaliste ging ze zelf ook op een ander

Door haar werk kwam ze constant op seksfeestjes terecht en ontmoette ze heel wat mensen met bijzondere seksuele voorkeuren. Hierdoor kwam Marith zelf al snel tot de conclusie dat haar eigen seksleven behoorlijk saai was.

Ze overtuigde haar vriend nadat ze enkele jaren samenwoonde om een open relatie te proberen. Iets wat in eerste instantie er terug voor zorgde dat er weer veel passie was. Al snel geloofde ze dan ook niet meer in monogamie:

“Nadat we hadden besloten voor een open relatie te gaan zag ik hem weer zoals andere vrouwen hem zagen. Ik voelde die competitie weer om hem te verleiden en te veroveren.”

“Het vuur wakkerde weer helemaal aan tussen ons. Het was superspannend wat resulteerde dat wij weer heel veel seks hadden samen. Ik geloofde heilig in het concept van een open relatie. Ik schreeuwde bijna van de daken: Monogamie? Wie wil dat nog? Ik werd een beetje arrogant.“

“Je hele leven lang seks met één persoon is niet iets waarvan ik zeg: Woehoe, wat heb ik daar zin in! De meeste mensen beginnen een relatie en praten hier niet over. Er komt een moment dat mensen vreemdgaan. Ik vind het heel normaal dat dit soort dingen gebeuren.

 “Een seksleven dat afwijkt van de monogamienorm is taboe. Ik ben een vrouw, dus dan is het nog erger. Je wilt niet weten hoe ik soms word aangekeken. Ik ben een sloerie omdat ik eerlijk toegeef wat andere mensen in het geniep doen.”

De open relatie was uiteindelijk heel spannend en gaf een gigantische boost aan haar seksleven, maar verliep zeker niet altijd van een leien dakje. In haar boek vertelt ze hier heel open over haar seksuele avonturen en welke unieke, maar bijzondere dingen dat ze allemaal zag als seksjournaliste.

Meer info en haar boek (S)experimenteren kan je hier kopen.

Bron: FHM, haar hele interview met hen kan je hier lezen
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marith Iedema (@marithiedema) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marith Iedema (@marithiedema) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marith Iedema (@marithiedema) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marith Iedema (@marithiedema) op

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
eXowomb
27 dagen geleden

plat volk