Deze sekspop is letterlijk heter dan elke vrouw (foto’s)

De sekspop-revolutie komt eraan

De sekspoppen-industrie zal de komende tien jaar in een gigantische stroomversnelling komen. De poppen zullen alsmaar meer en meer beginnen lijken en voelen als echte vrouwen. Experts gaven al aan dat het niet verwonderlijk zou zijn dat heel wat mannen binnen 10 tot 15 jaar sekspoppen verkiezen boven een echte dame.

Een nieuwe revolutie

Hoewel de meeste poppen er best ok uitzien tegenwoordig en al redelijk goed aanvoelen, blijven ze natuurlijk nog steeds redelijk koud en is het in de verste verte niet vergelijkbaar met een echte vrouw.

Het bedrijf King Mansion heeft daar nu echter ook al een oplossing voor met hun nieuwste ‘Love Doll’. Deze heeft namelijk een ingebouwd verwarmingssysteem en voelt dus echt heet aan. De siliconen pop kan maar liefst 40 graden warm worden en is zowaar heter dan elke vrouw (of ze moet met flink wat koorts zitten).

Kers op de taart is dat deze plastieken pop ook kan praten terwijl je het liefdesspel met haar speelt. Zo zal ze je lieve en geile woordjes toe fluisteren om je aan te moedigen.

Prijskaartje

Moest je daadwerkelijk interesse hebben om deze pop in huis te halen, trek dan wel je portemonnee open. Als je haar wil inclusief verwarming en de lieve woordjes betaal je zo’n 1.000 euro. Niet weinig, maar er zijn andere ‘Love Dolls’ op de markt die duizenden euro’s kosten.

3 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments