Deze ‘seksspeeltjes’ vliegen plots over de toonbank door het coronavirus en de lockdown

Iedereen wil er eentje in eenzame tijden

Het coronavirus en de lockdown zorgde ervoor dat heel wat zaken het heel moeilijk hadden en sommige moesten zelfs de deuren sluiten. Er zijn echter ook andere sectoren die gouden zaken deden net door deze lockdown.

Sekspoppen immens populair voor zowel man als vrouw

Zo deed Vice News bij seksshops onderzoek naar wat tijdens de lockdown vlotjes over de toonbank ging en een opvallend product dat plots immens gewild is, zijn blijkbaar levensechte sekspoppen. Matt, een uitbater van een online seksshop, vertelde over zijn ervaringen met sekspoppen gedurende corona:

“We zien een gigantische stijging bij de verkoop van levensechte (verwarmde) sekspoppen. Het begon enkele maanden geleden en blijft enkel maar stijgen. Ze worden zowel gekocht door singles als door koppels”

“Er is ook sinds de lockdown en het coronavirus een nieuwe trend gaande. Mannen kopen niet enkel maar een ‘love doll’ voor zichzelf, maar alsmaar meer en meer zien we ook dat heren er eentje voor hun vrouw kopen. Of dames die zelf een pop voor zichzelf kopen, wat vroeger weinig gebeurde.”

De reden van deze plotseling piek in verkopen lijkt duidelijk. Mensen hebben nood aan lichamelijk contact en deze levensechte poppen (die zelfs warm kunnen worden of soms kunnen praten) bieden een zeer goed alternatief in tijden waarin we veel minder mensen zien dan voorheen.

Prijzen voor ‘Love Dolls’ vallen best mee

De prijzen van levensechte sekspoppen waren vroeger behoorlijk duur en al snel betaalde je duizenden euro’s voor één pop. Tegenwoordig is de kwaliteit veel beter en zijn ze eigenlijk lang niet meer peperduur.

Een geheel overzicht met tientallen levensechte sekspoppen en de prijzen zie je hier

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments