Solden op Bol.com: kortingen tot 70% op erotische must-haves, smartphones, games, films, …

Tijd voor koopjes

Het is nog tot eind juli zomersollen en ook de grootste webwinkel van de Benelux doet hier aan mij. Hun oude stock moet de deur uit en vandaar doen ze stevige kortingen voor enkele weken. Al geldt wel de regel op=op. Momenteel is deze actie volop aan de gang en deze duurt nog tot 31 juli en je kan tot die tijd gigantisch veel koopjes doen.

Zo is er een heel uitgebreid en interessant assortiment met aanbiedingen.

Denk aan kortingen op smartphones, tablets, 4K tv’s, robotstofzuigers, games, laptops, parfums, scheermachines, smartwatches en nog zoveel meer. Wij sommen even op wat best wel interessant is qua deals:

Bordspellen en kaartspellen tot 40% korting

Wat doe je in godsnaam als je de tv beu bent? Je kan natuurlijk nog eens sociaal doen met je eigen ‘bubbel’ en gewoon één van de vele populaire gezelschapsspellen spelen. Onze favorieten blijft nog steeds het verslavende Exploding Kittens of het sublieme Throw Throw Burito. Ook 7 Wonders: Duel vinden we echt een dikke aanrader en één van de betere spellen.

Het volledig overzicht met bordspellen die momenteel korting hebben kan je hier bekijken.

Kortingen tot 60% op erotische musthaves

Er zijn nog nooit zoveel seksspeeltjes verkocht zoals in 2020. Dit was natuurlijk voornamelijk door corona en de lockdown. Ook erotische spelletjes gingen bijzonder vlot over de toonbank. Tijdens deze solden kan je dus heel wat erotische musthaves met stevige kortingen kopen.

Alle 204 seksspeeltjes en erotische musthaves met korting kan je hier bekijken.

Laptops en monitors met kortingen tot 100 euro

Op zoek naar een nieuwe laptop? Dan is het tijdens deze solden misschien wel dé moment om er een nieuwe te kopen. Er staan momenteel zo’n 30 laptops met korting. Onze aanrader is de Asus Vivobook indien je echt een scherpe prijs en kwaliteit zoekt.

Alle 73 laptops met korting kan je hier bekijken.

Gigantische kortingen (tot 70%) op parfums

Parfums kosten in winkels meestal behoorlijk wat geld. Voor een populaire, kwalitatieve heren- of damesparfum ben je al snel 50 tot 70 euro kwijt. Het kan echter ook gigantisch veel goedkoper. Op Bol.com heb je momenteel namelijk ruikers voor spotprijzen.

Alle heren en damesparfums met korting kan je hier bekijken.

Smartphones en tablets met korting

Tijdens de kerstperiode vliegen elk jaar smartphones en tablets als zoete broodjes over de toonbank. Dat is in 2021 niet anders, welke Belg heeft er tegenwoordig immers geen smartphone en iedereen heeft af en toe een upgrade nodig. Wij zijn trouwens verzot op de spotgoedkope Lenovo-tablets om Netflix te kijken, maar er is nog veel meer.

Alle 48 smartphones en tablets met korting kan je hier bekijken.

4K Smart tv’s met korting

Bij Bol hebben ze momenteel 10 verschillende soorten 4K Smart tv’s staan die ze de deur uit willen. Al lang op zoek naar een nieuwe tv? Je kan dus even honderden euro’s besparen momenteel. Onze favoriet blijft zonder enige twijfel een LG-toestel zoals dit zoals wij op de redactie hebben staan, maar smaken verschillen natuurlijk.

Alle 4K Smart tv’s met korting kan je hier bekijken.

Populaire games met kortingen tot 60%

Aangezien we uit een lockdown komen, zijn heel wat mensen weer een stuk fanatieker aan het gamen. Door de coronacrisis werden er nog nooit zoveel games als nu Op Bol.com hebben ze heel wat recente 2020 en ook oudere toppers aan een spotprijs momenteel, onze aanraders: Cyberpunk 2077: Day One Edition, Spider-Man: Miles Morales en de gloednieuwe PS5-game Returnal.

Alle 69 games met tijdelijke korting tot 60% kan je hier vinden.

Spotgoedkope Boxsets

Worden er nog DVD’s en Blu-Ray’s vandaag de dag verkocht in het streaming tijdperk? Absoluut en nog verrassend veel zelfs. Lang niet alles kan je natuurlijk even snel op Netflix kijken. Momenteel organiseert Bol.com een speciale actie voor kortingen op boxsets met series en films.

Alle films en series die mee doen aan deze actie kan je hier bekijken.

Nog meer? Dit zijn de populairste producten met korting

Deze deals duren natuurlijk maar enkele weken en als het product op is, wordt het niet meer bijgevuld aan de kortingsprijs dus vanaf dan is het weer volle pot betalen. Er is echter nog veel meer dan alles hierboven genoemd. Robotstofzuigers, scheerapparaten, zelfs drones en camera’s en nog honderden andere dingen.

Hier kan je een volledig overzicht vinden van alle producten met kortingen tot 70%

SOMS VOEGEN WE LINKS NAAR ONLINE WINKELS TOE. ALS JE DAAR OP KLIKT EN EEN AANKOOP DOET, ONTVANGEN WE SOMS EEN KLEINE COMMISSIE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.