Stripster onthult hoe moeilijk haar liefdesleven is: ‘Mijn vriendjes willen altijd gratis lapdances’

Niet altijd even makkelijk

Indien je als stripper werkt, is het ongetwijfeld niet altijd makkelijk om een serieus liefdesleven te hebben. Het feit dat je de hele dag (en nacht) uit de kleren gaat voor een andere mannen en hen erotische lapdances geeft, zal bij sommige heren ongetwijfeld wel wat jaloezie opwekken. Al kan je wel heel goed je geld verdienen als we deze Las Vegas stripster mogen geloven.

Een dame die fulltime stripster is, vertelde anoniem aan het Britse Daily Star hoe moeilijk haar liefdesleven soms is. Zo zouden heel wat heren in het begin zeggen dat ze best kunnen leven met haar job als stripster, maar naarmate de relatie vordert, loopt het altijd mis.

In de stripclub komen juichen en gratis lapdances vragen

“Ik heb qua relaties niet altijd goede ervaringen gehad. Zo ben ik enige tijd samen geweest met een man die eigenlijk mijn carrière volledig steunde. Maar hij was misschien iets te enthousiast. Eén van de redenen waarom ik ook uit die relatie ben gestapt.”

“Zo kwam hij heel regelmatig naar mijn werk om mij de hele avond toe te juichen terwijl ik op het podium stripte, maar daar jaagde hij betalende klanten vaak mee weg. Daarnaast vertelde hij vol trots aan al zijn vrienden dat hij samen was met een stripster.

Hij vertelde zelfs aan zijn ouders over mijn beroep en ook wat ik daar per avond mee verdiende. Terwijl ik net liever heb dat mensen niet weten wat mijn beroep is. Ik heb hem ook leren kennen in een stripclub als klant, dat was achteraf bekeken misschien niet zo slim.”

Andere relaties van deze dame eindigde dan weer vaak door jaloezie of omdat mannen vroegen om thuis ook nog een stripshow inclusief lapdance te krijgen. Iets wat absoluut ‘not done’ is om te vragen aan een professionele stripster.

“In andere relaties heb ik het heel moeilijk gehad wanneer mijn partners vroegen dat ik ook voor hen een (gratis) lapdance wou doen. Terwijl ik dat heel beledigend vind. Zo had ik een vriendje die een stoel pakte en dan zei ‘ok geef me nu een lapdance, net zoals je in de club doet.”

“Ik vond dat absoluut niet ok. Als je man een boekhouder is en heel de dag heeft gewerkt dan vraag je toch ook niet aan hem dat hij uitgebreid aan de boekhouding begint wanneer hij thuiskomt.”

“Daarnaast had ik ook jaloerse vriendjes die het vaak moeilijk hadden met mijn job omdat ik uit de kleren ga voor andere mannen. Nochtans is strippen ook niet meer dan werk voor mij. Ik voel nooit aantrekkingskracht tot mijn klanten, het is en blijft gewoon een job.”

“Ik heb wel geleerd uit mijn vorige relaties. Zo moeten mannen nu echt mijn toestemming vragen voor ze naar mijn werk komen. Daarnaast wil ik af en toe wel eens een lapdance geven, maar dan moet het zijn omdat ik daar zin in heb en niet omdat zij dit vragen. Mijn huidige vriend mag ook enkel maar aan andere mensen vertellen wat ik doe voor de kost als ik hem daar toestemming voor geef.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.