Masturberen tijdens lockdown: volgens onderzoek waren dit de 3 populairste seksspeeltjes voor mannen

Plots immens populair deze pikante speeltjes

We hebben in het afgelopen anderhalf jaar heel veel binnen gezeten en heel veel lockdowns achter de rug. Vaak verdomd saai, maar er waren ook positieve kanten. Zo kregen seksspeeltjes een ongezien boost. Vooral mannen gaven solo-speeltjes vaak voor de eerste keer een kans. Bij dames waren vibrators en andere pikante speeltjes al redelijk gangbaar, maar bij mannen hing er toch nog een beetje een taboe rond.

41% van de mannen maakte kennis met een seksspeeltje

Het seksspeeltjes bedrijf Lelo heeft nu ondervonden dat door corona speeltjes voor heren een gigantisch boost hebben gekregen. Zij deden namelijk een enquête bij 4.000 verschillende mannen van uiteenlopende leeftijden. Maar liefst 41% (!) gaf toe dat ze tijdens de lockdowns voor de eerste keer ooit een seksspeeltje hebben gebruikt.

16% van hen gaf zelfs toe dat ze hun nieuw pikant speelgoed zo geweldig vonden dat ze hun apparaat bijna dagelijks gebruiken tegenwoordig. De heren die de enquête hebben ingevuld, gaven uiteenlopende redenen waarom ze deze nu voor het eerste gebruikt. Meest voorkomende reacties waren dat ze eens wilden weten hoe anaal plezier voelt, dat ze zichzelf beter wilden leren kennen op seksueel gebied of dat ze een manier zochten om sneller een orgasme te krijgen.

De 3 populairste seksspeeltjes voor mannen

Er werd aan deze mannen ook gevraagd welke speeltjes zij nu hebben gebruikt en welke hun favorieten waren. Lelo maakte een top 3 van het meest gekochte en populairste pikante speelgoed. Wij sommen deze hier beneden op met enkele aanraders omdat wij in het laatste jaar zelf ook heel wat speeltjes uitgebreid hebben getest.

3. Anale boys zoals buttplugs

Er hangt rond seksspeeltjes voor mannen nog een taboe, maar vooral bij heteroseksuele mannen is er nog echt een gigantische taboe rond anale speeltjes. Iets dat nu dus toch een beetje minder begint te worden. Nochtans voor niets nodig, want een prostaat die gestimuleerd wordt, kan heerlijk aanvoelen en zelfs tot waanzinnige prostaatorgasmes leiden die helemaal niet te vergelijken zijn met penisorgasmes.

Onze aanrader: Heat of the Moment buttplug vibrator die 37 graden warm kan worden

2. Een penissleeve

Voor ons best een verrassing dat dit speeltje zo hoog staat, maar blijkbaar toch erg geliefd bij mannen of koppeltjes in de slaapkamer. Met zo’n sleeve kan je niet enkel je ‘pretstok’ verlengen en dus groter maken, maar deze kan vaak ook voor een langdurige erectie zorgen of heeft een vibrator of andere stukken om ook de vrouw extra te stimuleren tijdens de seks.

Onze aanrader: deze penisverlengende Sleeve met noppen voor extra genot

1. (Orale) masturbators zoals vibrerende penisringen

Niet al te verrassend zijn masturbators het populairste. Deze apparaten doen het werk voor jou en kan je in veel gevallen nog het beste vergelijken met een goede pijpbeurt. Je hebt ze tegenwoordig in allerlei vormen, vibraties en formaten. Sommige focussen op de top van je soldaat, terwijl anderen je gehele penis stimuleren. Wij hebben er in de laatste maanden al heel wat uitgebreid getest en er zitten toch wel pareltjes bij.

Onze eerste aanrader: de AirTurn 1 masturbator die je hele penis stimuleert en warm kan worden tot 45 graden

Onze tweede aanrader: de vibrerend Saturn Cock/Ball ring die zowel jou als je vriendin stimuleert

Met de code FREESHIP heb je trouwens nog 5 euro extra korting of gratis verzending