Met deze tips heb je misschien wel eens kans om een knappe MILF te versieren!

Nu heb je plots een kleine kans

Ok, de meeste mannen mogen dan het liefst een jongere scharrel op de kop tikken, er zijn ook wel wat levensgenieters die onder het motto ‘op een oude velo moet je leren rijden’ liefst een wat oudere mossel aan de degen rijgen. Maar hoe pak je dat nu aan. Een vrouw versieren die je moeder kan zijn aan de haak slaan is niet altijd evident. Wij geven enkele gouden tips!

Vermijd clichés

Je hebt het hier tegen een rijpere vrouw, geen 18-jarige die je nog in je nest kan lullen. Alle mogelijke clichés heeft ze al wel eens gehoord. Laat onmiddellijk voelen dat je haar niet onderschat, door je verzonnen verhaaltjes prikt ze zo doorheen.

Wees niet te pusherig

Oudere vrouwen zijn als wijn, ze worden beter met de jaren, dus soms moet je ze even rustig laten liggen. Verwacht niet dat ze onmiddellijk gaat toegeven en/of in katzwijm vallen, daarvoor heeft ze al te veel ondervinding en kilometers op de teller.

Wees open en eerlijk

Liegen over je leeftijd heeft geen enkel nut, zeker als je er ook nog eens uitziet als een broekventje. Het gaat er om hoe je je gedraagt al de rest is onbelangrijk.

 Zeg nooit cougar of milf

En vindt ze dat toch leuk dan houd je beter je broek aan. Cougar en Milf worden meestal niet als compliment bekeken. Het is maar dat je het weet.

3 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments