We speelden het populairste erotische spel ooit, maar is het leuk en de moeite? Wij deden de test

Eens wat anders dan Monopoly

Eentonigheid in een relatie kan zelfs voor de beste koppels al snel een doodsteek worden, maar er zijn heel wat manier om dat tegen te gaan. Dat kan zijn door eens te rampetampen op andere plek of door wat seksspeeltjes boven te halen. Je kan het echter ook anders doen door bijvoorbeeld erotische gezelschapsspelletjes in de slaapkamer te introduceren. Jawel, dat bestaat echt en is wel wat anders dan Monopoly of Scrabble.

Vooral in het laatste jaar zijn dit soort spellen door corona plots immens populair en vliegen ze over de toonbank als zoete broodjes. Het spel ‘Ultiem Verlangen’ was het beste verkochte, erotische spel van het 2020. Wij vroegen ons nu of dit ook daadwerkelijk leuk en de moeite is?

We hebben vervolgens een Chinese vrijwilliger op de redactie gekozen die uitgebreid moest testen met zijn vriendin of dit pikante 18+ spel nu ook echt een aanrader is. Zijn uitgebreide en enthousiaste mening lees je hieronder.

Beter dan Monopoly? Is Ultiem Verlangen nu echt een leuk erotisch spel?

Clint-score: 9/10

De bedenker van dit spel had vooral het volgende in het achterhoofd: “Uit eigen ervaring weet ik dat de meeste mensen niet zo gemakkelijk praten over hun eigen seksleven.” Dit spel wil de taboe doorbreken en ervoor zorgen dat partners op een speelse manier hun seksuele wensen, verlangens en fantasieën bespreekbaar maken en ook daadwerkelijk uitproberen.

Deze Tease & Please is eigenlijk een soort van erotische ganzenbord, maar dan met pikante vragen en opdrachten. Als koppel moet je voor je begint een fantasie vertellen aan elkaar en degene die uiteindelijk wint, krijgt zijn fantasie achteraf cadeau. Net zoals een echt gezelschapsspel speel je met een groot bord en dobbelsteen en moet je gewoon om ter eerste de finish bereiken. Verschil is dus dat er onderweg heel wat erotische opdrachten en vragen zijn. Als je ze goed en sexy uitvoert dan krijg je enkele stapjes gratis.

De opdrachten en vragen zijn best uiteenlopend en in verschillende categorieën onderverdeeld, namelijk teder (voorspel), intiem (gewaagder) en vurig (uitvoeren van seksuele opdrachten). Een groot deel van de opdrachten zijn eigenlijk best subtiel, sexy en vooral leuk om uit te voeren. Het ideale voorspel om te eindigen met een waanzinnig pikant hoofdgerecht.

Het perfecte voorspel en pikant hoofdgerecht

De opbouw in het spel Ultiem Verlangen zit trouwens heel goed. Zo krijg je niet onmiddellijk een vurige opdracht voorgeschoteld terwijl je elkaar amper hebt aangeraakt. ‘Doe de omgekeerde cowgirl’, terwijl je 2 minuten bezig bent, is namelijk niet echt waar je op zit te wachten als je elkaar nog niet hebt aangeraakt. Je wil eerst elkaar opwinden voor je aan het grote werk begint en dat doet dit spel echt perfect.

De algemene vragen zijn eigenlijk best leuk. Dit zijn seksuele getinte vragen met vooral meerkeuze antwoorden zoals ‘hoe lang doet een vrouw er gemiddeld over om klaar te komen als ze gelikt wordt?’ (20 minuten voor moest je nieuwsgierig zijn). Het zorgt ervoor dat je ook niet constant je hart persoonlijk seksueel moet luchten en er af en toe ook nog eens gelachen kan worden terwijl de opwinding wel in de lucht blijft hangen.

De intieme opdrachten kunnen dan weer massages zijn van bepaalde plekken van je partner of gedurende de tijd van het zandlopertje even je wederhelft op heel unieke manier plezieren. Het zijn eigenlijk perfecte opdrachten waarbij je echt in de mood komt en flinke goesting in elkaar krijgt. De opbouw is leuk en eens heel wat anders dan de gemiddelde avond. De makers hebben over alles eigenlijk goed nagedacht.

De vurige opdrachten komen dus pas naar het einde toe aan bod en laten nog weinig aan de verbeelding over. Eigenlijk perfect want het spel zorgt ervoor dat je tegen dan al een tijdje naar die hevige passie aan het opbouwen bent dat de ontlading eens zo groot is om er op het einde stevig in te vliegen.

Al bij al is deze Ultiem Verlangen eigenlijk echt leuk en wel een spel dat je af en toe uit de kast haalt als je echt wat tijd voor elkaar wil maken. Er zitten soms natuurlijk wel eens opdrachten tussen waarbij je liever past, maar dat zijn er heus niet zo veel. Zo zat er één vurige opdracht bij waarbij mijn vriendin me onmiddellijk ‘intiem moest scheren’, daar heb ik dan toch wel vriendelijk voor gepast. Vurige opdrachtjes waarbij je voor een bepaalde tijd een specifiek standje moet doen of elkaar stevig moet verwennen op een specifieke manier, zijn dan weer een heel stuk leuker.

Conclusie: verrassend leuk en een aanrader voor elke koppel

Zowel ik als mijn vriendin hadden op voorhand wat vooroordelen of dit wel daadwerkelijk leuk zou zijn, maar we zijn eigenlijk heel prettig verrast. Het is gewoon echt leuk om te spelen en geeft je met 100% zekerheid een heel pikant avondje. Je bent ook al gauw minstens een uur tot anderhalf uur bezig voor je aan het einde bent, de winnaar kent en heel wat sensuele opdrachten hebt gedaan.

Ik kan zelfs zeggen dat mijn vriendin het zo leuk vond dat ze twee dagen later nogmaals vroeg om het ‘Ultiem Verlangen’-spel boven te halen. Er zijn trouwens maar liefst 480 (!) verschillende opdrachten en vragen waardoor je makkelijk 20 tot 25 keer kan spelen voor je oude vragen of opdrachten nog eens ziet passeren. En moest je nog meer variatie willen dan is er ook een goedkope uitbreidingsset met maar liefst 240 extra opdrachten en vraagkaarten. De uitbreidingsset als extraatje kopen is best de moeite want dan ben je in één keer een paar jaar zoet. Al is het absoluut geen must natuurlijk want het originele spel zelf is echt gigantisch uitgebreid en zit goed in elkaar.

De boodschap na twee uitgebreide testsessies is voor ons dus duidelijk: Ultiem Verlangen is eigenlijk gewoon heel leuk en spannend voor een erotisch avondje als koppel. Bovendien zeer goed uitgewerkt waardoor je het veel meer dan één keertje zal gebruiken. Indien je openstaat voor spannende uitdagingen, elkaar graag teasen en wat pikante standjes dan is Ultiem Verlangen een absolute aanrader.

Voor de echte stoeipoezen en bronstige beren onder ons is er trouwens ook nog een Kinky Edition beschikbaar van Ultiem Verlangen dat nog een tikkeltje uitdagender en gewaagder is. Al zullen de meest mensen al meer dan pret genoeg aan de ‘gewone’ editie beleven.

Meer info en het Ultieme Verlangen spel kan je hier kopenNu met 17% korting

Met de code FREESHIPPING krijg je trouwens ook 5 euro korting of gratis verzendkosten

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments