Word porno-regisseur in je slaapkamer: met deze ‘peniscamera’ film je alle actie op héél unieke manier

Hoe komen ze erop?

Onder het motto, ‘wat hebben ze nu in godsnaam weer uitgevonden’, kan je dit nieuwe hebbeding het beste omschrijven. Maak namelijk kennis met ‘The Cock Cam. Dit unieke apparaat doet exact wat je zou denken. Je eigen sekstape maken was nog nooit zo makkelijk en fascinerend.

De seks filmen en tegelijkertijd extra genieten

Dit product is een micro camera dat op de penis geplaatst kan worden zodat het alle erotische momenten van dichtbij kan opnemen. Zonder dat je jouw handen dus nodig hebt. Je kan dus helemaal losgaan en ondertussen wordt alles mooi in beeld gebracht Het is de allereerste ‘peniscamera’ ooit en zal je zelfgemaakte seksuele thuisfilmpjes naar een heel ander niveau brengen.

De camera zelf is overigens absoluut geen brol. Zo is de ring rekbaar zodat hij om elke pretstok past en kan deze beelden opnemen in een prachtige 1080p of 1280p resolutie. Er is zelfs gedacht aan infrarood nacht visie lampjes zodat je ook in het donker alles kan opnemen. Je kan alles daarna dus op je 55 inch tv in schitterende kwaliteit herbekijken.

Indien je de amper 19 gram wegende camera op je penis beu bent, kan je deze er ook afhalen en ergen zetten waar je maar wil, hij werkt namelijk als een kleine magneet. Alles kan je overigens makkelijk via een beveiligde app zetten op je smartphone en je kan zelfs je eigen video’s zelfs bewonderen op je gsm terwijl je bezig bent. Even kijken hoe geweldig alles eruit ziet terwijl je een knettergek standje doet, is dus daadwerkelijk mogelijk.

Kers op de taart is het feit dat deze ring van ‘The Cock Cam‘ je erectie ook daadwerkelijk steviger maakt. Daarnaast kan je de ring ook nog laten trillen voor wat extra plezier. Een unieker seksspeeltje voor mannen zal je niet snel vinden.

Meer info/foto’s en de unieke ‘The Cock Cam’ kan je hier kopen Nu tijdelijk in prijs verlaagd zelfs

Een jaartje geleden deden de makers van ‘The Cock Cam’ ook een base jump om de kwaliteit en mogelijkheden van de camera te tonen. Dat filmpje werd honderdduizenden keren bekeken en je zal snel begrijpen waarom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.